App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förslag på vad jag ska göra på dagarna?

Jag är ju sjukskriven nu fram till 11:e okt och då är jag arbetslös. Kommer ha mini på dagis tis-tors 9-14 from 11:e okt. Frågan är vad jag ska göra på dagarna? När jag inte är på arbetsförmedlingen. Och det kommer jag ju inte vara varje dag. Jag är gravid i v.23 och ogillar verkligen handarbete. Så stickning och scrapbooking och sånt är inget för mig. Ibland kommer jag säkert baka men det kan jag ju inte göra varje dag heller! Gå ut på promenader är heller inget för mig, tycker det är sååååå tråkigt! Och så har jag ont av min foglossning ju mer jag går och ju kallare det blir. I'm not an easy case, I know.. Men hoppet kan väl inte vara heeelt ute, eller? :P

2012-10-03
xLillaMy
xLillaMy

clas ohlson ska tydligen ha pusselmattan! Något som heter pusselbutiken (punkt se) hade också.

Men det var inte där jag såg det först, ska leta vidare.

2012-10-03
jika686
jika686

Mja, film lär det bli mycket av när mini är hemma (för att jag inte har den riktiga orken att aktivera henne ordentligt just nu :( )

Men ja, det blir väl att man går o plockar o städar o sätter sig här framför datorn och vilar!

Jättesnällt om du vill kolla jika686!

2012-10-03
xLillaMy
xLillaMy

Vet att dukarna fanns via något postorderföretag... hmm... Har sett dem på ica maxi med någon gång... Eller var det coop? Jag ska leta och se om jag hittar det igen!

2012-10-03
jika686
jika686

Låter ju väldigt härligt ;-)

Hade jag varit du så hade jag vilat, tittat på filmer, sovit. Jo jag vet det är inte kul i all evighet, låter mest härligt när man inte kan göra det...

Men eftersom du är gravid så borde det snart kicka en ett sådant sug efter att boa, du vet när man rensar i alla garderober, skurar bakom spisen, rensar och slänger en massa... Letar fram baby kläder och tvättar upp.

Har du någon kompis som är ledig någon dag mitt i veckan? Kanske någon som är föräldraledig. Boka in fika med dem!

Laga stor kok och frys in att ha när bebisen kommit. Jag frös in i större lådor till mig och maken. Och så frös jag in mängder med små lådor med tex köttfärssås, korvstroganof m.m. till min son. Det var sååå skönt att bara plocka fram och värma, bara koka pasta el. potatis till.

Leta efter fynd på tradera, hänga påLibero ;-) Du kanske kan passa på att sälja lite sådant som du rensat ut på blocket eller tradera.

2012-10-03
emcb
emcb

Nån sån affär har vi inte i närheten här tyvärr :/

2012-10-03
xLillaMy
xLillaMy

Vet att de hade dukar på akademibokhandeln förut.

2012-10-03
fdrott
fdrott

Vart köper man såna dukar nånstans??

2012-10-03
xLillaMy
xLillaMy

Finns ju dukar/mattor till pussel! Man lägger pussel på den när man sitter vid t ex bord och rullar ihop när man inte vill lägga mer. Då tar den inte mycket plats!

Haha, ja, då kanske det blir sysslan i någon dag, leta kontroll.

2012-10-03
jika686
jika686

Jag har köpt ett pussel på 1000 bitar. Men jag har ju ingen plats att lägga det på! Har ju bara ett bord i huset.. Och inget "extragolv" att lägga det på heller.. Haha hur tänkte jag där egentligen?

Ja, läsa blir det kanske lite. Men det är ingen favoritsyssla heller direkt. Tvspel skulle jag väl kunna, men jag vetefan vart kontrollen har tatt vägen. Får leta upp den.

2012-10-03
xLillaMy
xLillaMy

Själv spelade jag tvspel...

Läsa? Skriva en roman? Näe, vette tusan. Städa kan man inte göra i all oändlighet heller o det är ju såååååå tråkigt.

2012-10-03
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...