App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur länge?

hur länge kan man gå 3cm öppen när man är förstföderska? någon med erfarenhet? i söndags var jag inne på förlossningen och det visade sig att jag var öppen 3 cm så doktorn gjorde en såkallad hinnesvepning. Värkarna startade strax efter det med 4 minuters mellanrum men tyckte inte dom gjorde tillräckligt ont för att ringa in. Hela söndags natten låg jag vaken för att jag hade värkar och in på morgonen också men sedan avtog dom och efter det har det varit som vanligt alltså inga värkar. så nu undrar jag om det finns någon med liknande erfarenheter för detta är frustrerande. Har en vecka kvar tills beräknat datum. Hoppas annars att alla mammor och blivande mår bra i detta höstrusk =)

2012-10-02
Linelio
Linelio

okej jag hoppas att det är pågång men just nu har jag inga som helst tecken på att något skulle va på g. förutom tung å klumpig så känner jag mig knappt gravid. kan tillägga att jag idag hade lite högt blodtryck 130/90 om det kan vara ett tecken?

2012-10-02
Linelio
Linelio

jag gick 1 vecka öppen 3-4cm öppen innan de övervägde igångsättning blev sedan igångsatt men på grund av andra anledningar tror du kan gå länge men det låter ju som det är på gång:)

2012-10-02
majbarn5
majbarn5
Bebis på 13 månader

jag tror det kan gå så länge, i veckor faktiskt.. men det känns ju som du är pågång helt klart så du behöver säkert itne vänta så länge till ;)

2012-10-02
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...