App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Då har jag blivit sjukskriven den sista tiden

Och det känns faktiskt så himla skönt. Jag vill och orkar verkligen inte träffa den hemska arbetsledaren igen.. Jag tror inte ens hon kommer ringa för att höra hur det är med mig. Det har hon ju inte gjort en endaste gång hittills så varför skulle detta bli den första gången? Dock saknar jag verkligen många av de jag arbetade med, de var så himla goa och frågade mig hur jag mådde och så. Jag var liksom en i gänget! Och det kommer jag alltid sakna :( Men som sagt, hennes attityd till mig och jobbet gjorde mig sjuk helt enkelt. Hade jag känt att jag inte behövde hålla samma tempo som de andra och att hon kanske kunde le mot en nån gång (inte bara se rätt igenom mig som om jag inte fanns) så hade jag inte behövt stressa så och på så sätt fått nedsatt immunförsvar så jag snappar upp alla små virusar och baktierier som kommer i min väg.

2012-10-01
xLillaMy
xLillaMy

Ja, nu kanske jag kan få tid att njuta. Man hinner ju inte direkt njuta när den ena sjukdomen/förkylningen avlöser den andra och foglossningen som bli värre. Men iom att jag slipper den stressen så bör jag hinna bli frisk och kunna bygga upp immunförsvaret lite. Och få sätta mig ner och vila när jag känner att jag får för ont!

MamsanMaria: Vad skönt att det faktiskt finns såna bra chefer och att du fått ta del av det! Jag önskar jag kommer få en sån chef i framtiden. Inte för att jag planerar fler barn nu, 2 räcker :) Men om det är andra saker som inträffar och så!

2012-10-02
xLillaMy
xLillaMy

Ta nu och försök att njuta av graviditeten och sjukskrivningen. Kram!

2012-10-02
Känguru
Känguru

Vad bra att du iallafall är nöjd med läget. Förstår att du haft det tufft. Jag kan inte relatera, alla mina kollegor och min chef behandlade mig som en prinsessa när jag var gravid. Men det finns ju många rötägg som inte har förståelse för andra! Bra att du får vara hemma nu och förhoppningsvis kunna vila upp dig lite!

2012-10-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...