App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Förbannade j*vla FK!!

Jag skrev ju för ett tag sen att jag väntar på pengar från dem för att jag var föräldraledig sista veckan i juli/första veckan i augusti. Nån av er skrev nåt om att de kanske skulle göra en inkomstkontroll eller prövning eller vad det var. Och ja, så var fallet. Men jag skulle få mina pengar i slutet av denna månaden lovade hon. Idag är det sista vardagen i denna månad och tror ni jag har fått mina pengar?? Såklart inte.. Jag mår fan illa av ilska!!!

2012-09-28
xLillaMy
xLillaMy

Jag tänkte jag skulle ringa ikväll, men så upptäckte jag det 21.13. Och de stänger kundtjänst 21.00.. Och i helgen vet jag inte om jag hinner ringa. Så jag får väl vänta till måndag helt enkelt..

Och nu öppnade jag ett kuvert från dem som jag fått nångång denna månaden där jag får papper om sjukskrivning i början av juli. Men de pengarna har jag ju redan fått?

Vad fan håller de på meeed? Jag blir så trött. Jag orkar inte med mer krångel öht nu. Bli av med jobbet, räkningar på över 15000:- och då har det ändå bara vart på nödvändiga saker, och att inte få pengarna när de utlovas.

Dessutom har jag fått papper från kommunen där man ska skriva i inkomstuppgifter (för förskolan). Och jag vet ju inte vad min inkomst blir nu när jag slutar jobba? Har ju anställningen till 10:e okt och sen vet jag ju inte alls vad som händer!

2012-09-28
xLillaMy
xLillaMy

Men fy fan vad dåligt av dem! Hoppas att det bara är lite sena så de kommer på måndag, men ring dem och fråga vad som dröjer. Skit att de ska krångla så.

2012-09-28
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...