App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nån som bakar cupcakes?

Jag gjorde ju mina första cupcakes ever när dottern fyllde år! Jag blev nog frälst tror jag, det var jätteroligt och jag personligen älskar ju cupcakes. De flesta jag känner tycker det är lite sött med all frosting och grejer men jag känner ju mer desto bättre. Just därför e nog cupcakes min grej. Jag ska testa ett nytt recept så snart jag får möjlighet. De jag gjorde till dotterns kalas var enklaste möjliga modell, vanliga vaniljmuffins med philadelphia frosting. Ända flashiga jag gjorde med dem var att jag färgade frostingen rosa å la guld å vita "pärlor" på. Nästa recept jag ska prova är choklad med nutella och vitchokladfrosting. Ska bli så himla roligt!!! :D Kanske smakar apa men då har jag ju provat iaf! Har ni några favoritrecept? några roliga smaker? nåt jag måste testa? Nåt man ska tänka på för å lyckas? :D

2012-09-28
osisen
osisen

Jag tänkte man kunde blanda med Philadelphia och florsocler med själva fluffet, typ 50/50. Säg till om du skulle testa, jag kan inte baka för då mumsar vi upp allt direkt!

Bakade t.ex kladdkakemuffins idag (ditt fel Osisien) och de hjälpte vi gemensamt åt att äta upp innan jag stack på nattjobb :)

2012-09-29
Betty86
Betty86

jaaaaa bilarflugg låter ju smarrigt.. fast det blir ju inte så stelt..

de cupcakes jag gjorde frös jag in senare för alla tog inte slut.. å jag käkade upp dem alldels själv de som var kvar å trott eller ej det var ÄNNU godare när de var frysta!!! ja alltså få stå framme 5-10min å bara bli precis tinade, helst fortfarande aningen hårda.. sjuuuuukt goda!

2012-09-28
osisen
osisen

Jag gjorde en tårta för ett tag sen med bilarfluff i. Funderar på om man inte kan använda det som frosting till helt vanliga vaniljmuffins?

Hmm, det kan ju vara värt ett försök, kan knappt baka här hemma innan det är uppätet...

2012-09-28
Betty86
Betty86

Misstänker att du såg boken jag har :) Fick min av pappa och har sett den på ica.

Var olika recept på höga alt "platta" cupcakes osv. Nackdelen är att jag knappt vågar titta i den för allt ser gott ut.

2012-09-28
jika686
jika686

de sålde ut en cupcake bok på Ica såg ja igår.. köpte den inte men ångrar mig idag.. kanske åker dit å ser om den.finns kvar.
jag har sällan tid å ställa mig å baka men jag kanske ska försöka avsätta tid nångång då å då.. man får ju inte baka för ofta då blir man tjock..

å busan, du e alltid välkommen.. med din termos ;-)

2012-09-28
osisen
osisen

Visst är det kul? Är själv hur kass som helst men gör när jag kan. Fick en bok av min pappa med olika cupcakes och frostings.

2012-09-28
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...