App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nån som bakar cupcakes?

Jag gjorde ju mina första cupcakes ever när dottern fyllde år! Jag blev nog frälst tror jag, det var jätteroligt och jag personligen älskar ju cupcakes. De flesta jag känner tycker det är lite sött med all frosting och grejer men jag känner ju mer desto bättre. Just därför e nog cupcakes min grej. Jag ska testa ett nytt recept så snart jag får möjlighet. De jag gjorde till dotterns kalas var enklaste möjliga modell, vanliga vaniljmuffins med philadelphia frosting. Ända flashiga jag gjorde med dem var att jag färgade frostingen rosa å la guld å vita "pärlor" på. Nästa recept jag ska prova är choklad med nutella och vitchokladfrosting. Ska bli så himla roligt!!! :D Kanske smakar apa men då har jag ju provat iaf! Har ni några favoritrecept? några roliga smaker? nåt jag måste testa? Nåt man ska tänka på för å lyckas? :D

2012-09-28
osisen
osisen

jaaaaa bilarflugg låter ju smarrigt.. fast det blir ju inte så stelt..

de cupcakes jag gjorde frös jag in senare för alla tog inte slut.. å jag käkade upp dem alldels själv de som var kvar å trott eller ej det var ÄNNU godare när de var frysta!!! ja alltså få stå framme 5-10min å bara bli precis tinade, helst fortfarande aningen hårda.. sjuuuuukt goda!

2012-09-28
osisen
osisen

de sålde ut en cupcake bok på Ica såg ja igår.. köpte den inte men ångrar mig idag.. kanske åker dit å ser om den.finns kvar.
jag har sällan tid å ställa mig å baka men jag kanske ska försöka avsätta tid nångång då å då.. man får ju inte baka för ofta då blir man tjock..

å busan, du e alltid välkommen.. med din termos ;-)

2012-09-28
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...