App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orkar inte mer nu!!!!

Min dotter är snart 3 månader och allt är bara jobbigt fast inget har med henne att göra... När hon va 3 v så fick jag reda på att jag hade 2 proppar i lungan och gallstenar nästan överallt :( Alla runtomkring mig verkar inte förstå att det är jobbigt med alla sjukhusbesök med bl.a prover och prata med läkaren. Min sambo verkar vara minst förstående med allt detta. Han får inte ledigt från jobb när jag ska träffa läkare mm.. så dottern är tvungen att följa med. Mitt i alla läkarbesök blir hon hungrig eller vill vara nära mig och då håller han på med undersökningar.. Det funkar inte! Har ingen som kan passa henne heller under den tiden. Jag skulle ha gjort en operation i måndags men eftersom jag äter blodförtunnande tabletter fick jag vänta en månad till och det känns som ännu ett bakslag hos mig som redan har det jobbigt.. Sambon fick knappt ledigt när jag skulle göra den op! Fick reda på att om jag ska op mellan de 5-7 nov kan han inte få ledigt alls :(( för då är det bara han som jobbar i köket.. Vet inte hur jag ska ta mig till... Alla mina vänner har dragit sig undan nu också för att jag har fått barn, dom är ute och festar och har kul :( Känner mig så utstött när man inte känner några andra mammor heller som man kan prata med om allt som har med barn att göra och försöka fördriva tiden med nått. Sitter bara här hemma med dottern och tänker på allt negativt! Vill göra nått roligt också och inte bara sitta hemma.. håller verkligen på att bli deprimerad här! :((   Några tips snälla?? Kram

2012-09-27
Johanna_91
Johanna_91

Ja han tror verkligen att det går att planera sånna saker.. Man får verkligen gå långt för att han ska kunna vara ledig.

Jag får snart en ny tid till op som kommer ske i slutet på oktober. Då ska han vara ledig!

2012-09-28
Johanna_91
Johanna_91

Tror hans chef att man kan planera vab eller? Jag tycker ni ska be att en facklig representant ska följa med och prata med hans chef för uppenbarligen vet han inte hur sånt här fungerar, är väl iof inget ovanligt i restaurang-branschen?

Men annars tycker jag inte du ska vara orolig över detta, ni har lagen på eran ida, din sambo kan ju vara schysst och förvarna så gott det går om att han kommer vara hemma, men han har rätt att vabba.

2012-09-28
Betty86
Betty86

De har jag sagt till han också.. men hans chef trodde inte mig så jag ringde hans fack! och då sa han att min sambo SKA få ledigt för det är en viktig sak..

När min op blev inställd så sa hans chef till min sambo att vi skulle prata med varandra och höra hur vi skulle ha det här hemma!!! Då rök jag i taket och ville åka ner till hans jobb och ge han en stor smäll på käften! Han har också precis fått en liten tjej men när hans fru ska iväg tar han med henne till jobb och dom jobbar på en resturang.. Vilket betyder vassa föremål, väldigt varmt och mycket matos... Stackars liten

2012-09-28
Johanna_91
Johanna_91

En sak kan jag säga och det är att din man har rätt att ta ut vab för de dagar eller tider som du har läkarbesök eller ska opereras. Så att han inte skulle få ledigt är skitsnack! Det är "bara" för honom att ta ut vab. Sen vad hans arbetsgivare tycker om det vet inte jag, men han har ialafall laglig rätt till att göra så!

2012-09-28
Betty86
Betty86

Jag har gått på öppna förskolan och så men jag har inte riktigt fått kontakt med andra mammor där.. Men jag får se, de kommer väl alltid någon :)

2012-09-28
Johanna_91
Johanna_91

jag kände inte några här där jag bor men något som har hjälpt mig är föräldragruppen och öppna förskolan där man kan träffa andra mammor och deras barn :-) kan förstå om det känns jobbigt med allt du går igenom nu men det är ett sätt att träffa andra :-)

2012-09-27
Sara G
Sara G
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...