App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

:'(

Jag känner mig så fruktansvärt ledsen, splittard, irriterad och allment deprimerad hela tiden. Detta gör ju så att det går ut över min son och eftersom jag vet att de gör det så känner jag mig ännu mer deprimerad och allt blir som en ond cirkel :( Och så dessutom denna konstanta värk i kroppen och att de strålar ner i benen hela tiden. Kan ju inte ens gå på en vanlig promenad längre, känner mig ju helt värdelös! vill bara stänga in mig någon stans och aldrig mer komma ut, hatar att känna mig så här, känner mig inte hemma i denna dumma konstiga kropp.  Och jag känner mig så fruktansvärt ensam med allting, de bor två vuxna i denna familj utöver mig själv och ändå är det jag som ska sköta allt, all deras tvätt laga mat åt dem, diska efter dem, plocka undan deras äckliga snus över allt usch vad jag känner att jag bara klagar men måste verkligen skriva av mig, håller på att kolappsa. Vad ska jag ta mig till? Känner mig helt splittrad och inte alls som mig själv längre..

2012-09-27
Love92
Love92
Bebis på 3 månader

jadu känner mig bara så vilsen och vet inte vart jag ska ta vägen eller vända mig. känns som allt är emot mig just nu.

2012-09-28
Love92
Love92

jo precis det finns ju folk att prata med, men känns så hopplöst som att de aldrig kommer kännas bättre, känns ännu värre när ens sambo inte ens vill prata om sånt och inte alls verkar förstå mig vilket också gör en ännu deppiga :-( kanske kan vara så att man fått någon släng av graviditets depression och då känns ju precis allt extremt mycket jobbigare. var enda vardags syssla känns så sjukt jobbig, eller allt känns jobbigt, och jag går och gråter konstant.

2012-09-28
Love92
Love92

tack tjejer!
jag bor tillsammans med min sambo, hans storasyster och sonen på 2, 5. känns meningslöst att försöka säga något för. blir ändå bara behandlad som deras piga.
jag är gravid i v28 och mår sjukt mycket sämre denna graviditet och min sambo vill inte lyssna på det jag har att säga :-/
var även på mitt andra ultraljud igår och min moderkaka har i alla fall flyttat på sig som tur är men fick också sagt att han ligger väldigt långt ner och därför jag känner ett sånt tryck hela tiden men inte fastnat än i alla fall. och att jag måste ta de extra lungt om jag inte vill ha en prematur bebis men de verkar ha åkt in genom de ena örat och ut genom de andra :-(

det är ganska så irriterande att sitta här själv dag ut och dag in och inte få göra annat än att plocka skit efter vuxna människor som faktiskt är äldre än mig till och med och verkligen borde kunna ta hand om sig själva. min son är de självklart att jag ska ta hand om och göra allt sånt för men inte dem :-/

önskade att man kunde byta kropp med någon för en vecka eller nåt bara för att få komma bort och visa dem hur jag känner och har det här hemma..

2012-09-28
Love92
Love92

Det är så svårt att ta allt här :-( vill så gärna hjälpa till tror du behöver prata ut med någon bara hälla ut allt ! Är det något så hör av dig!!

2012-09-27
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...