App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Men åhhh va drygt..denna väntan...

I flera månader nu har vi prickat in dag för ägglossning men e jag gravid än? NEJ!! Man går o hoppas hoppas o hoppas, sen kommer den lätta magkrampen och vips så kommer mensen en dag senare... Nån mer som väntar och hoppas?

2012-09-27
Trillian79
Trillian79

För oss tog det 1,5 år (plus ett missfall på vägen) innan jag blev gravid med vår lille son. Efter 1 år gjorde vi en utredning som inte visade något fel, så de spolade mina äggledare & skickade hem oss. Det var då jag blev gravid först, vilket resulterade i missfall i vecka 7. Sedan efter två menser efter missfallet så blev jag gravid med vår son. Åt då Pergotimetabletter som jag frågade läkaren ifall han kunde skriva ut, då de främjar äggmognaden vid ägglossning. Råder alla som försökt ett år att inte vara rädda för att göra en utredning. För oss var det bara bra & antagligen slappnade man av då också, för vi blev ju gravida under utredningen utan hjälp (förutom spolningen). Visst är det oerhört kämpigt att försöka & försöka varje månad & bara få negativt på grav.testet. Visst blir man deppig & sexlivet blir ju helt förstört pga det till slut tvingade sexet runt ägglossningstider, men kämpa på för det är värt slitet när man väl lyckas. Vi körde också med Clearblue fertilitetsmonitor de sista månaderna. Den kostar en del pengar men jag tycker det är det bästa ägglossningstestet jag använt, då den både berättar dagarna innan att ägglossning kommer ske snart samt visar också när ägglossningen sker. Håller tummarna för er som kämpar!

2012-10-01
UFOS
UFOS

Tog ett test idag som visade två streck.. Dock var det ena strecket inte lika skarp son de andra.. Men ska köpa nytt test imorgon.. Hoppas hoppas :)

2012-09-30
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Jag är så spänd just nu på om mensen kommer eller inte.. Hoppas inte.. Har en känsla i kroppen... Men skulle fen va fel så e de bara fortsätta att hoppas :)

2012-09-30
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Prova ägglossningstest! Det funkade direkt! Så fort jag fick en glad gubbe i rutan så satte vi igång och jag blev gravid direkt. Och nu har jag min prinsessa på 2 månader här! :)

2012-09-29
sandrar
sandrar

Åh.. Hoppas verkligen de är er tur snart!!! Vi väntar med.. Fast första försöket sen mitt missfall för två månader sen.. Vill så gärna ha ett syskon till lillan så hoppas et inte tar för lång tid!!

2012-09-27
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

För oss tog det ganska exakt ett år innan vi lyckades baka ihop något, trots att vi försökte pricka varenda ägglossning. Håller tummarna för er och glöm inte njuta av sexet på vägen!!!

2012-09-27
Gullmamman
Gullmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...