App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gör en personlig bok till din bebis

Vi gjorde en personlig bok till vår lilla tjej. I den satte vi in foton på lilla Tuva själv, på hennes bägge bröder, på mig och min man, samt mor och farföräldrar och de närmsta vännerna. Vi la också in en bild på vårt hus, bilen och favoritgossedjuret. Boken blev en dundersuccé direkt och pekas ner från hyllan varje dag. Ett bra sätt att lära sig de viktigaste orden, och toppen att ta med sig när man åker iväg för att kunna knyta an till det mest bekanta och trygga. Man kan ju göra egna böcker med alla möjliga teman. Finns bra sidor på nätet att skicka sina bilder till så får man hem dem i en färdig och tålig pekbok, annars går det ju lika bra att bara klistra upp lite fina foton och annat på snygga papper och binda ihop till en bok. Lycka till!

2012-09-26
052jenesk
052jenesk

Mina två yngsta fick göra nåt liknande på dagis, sonen fick göra en bok och för lilltösen var det ett collage med bilder som vi föräldrar valde ut där hon, syskonen, vi föräldrar mm var med. Collaget plastades in och sattes upp på väggen i hennes ögonhöjd, så kunde dottern peka och visa och titta när vi inte var där och komma ihåg sin mamma och pappa :-) Detta var såklart fröknarnas initiativ och alla barnen hade varsin bok/collage. Har även gjort lite småalbum hemma som varit populära men att få ha bilder på sina nära och kära med sig när man är på förskolan tror jag kan vara en stor trygghet för barnet, blir lite som en snuttefilt för barnet :-)

2012-10-31
Känguru
Känguru

Dumma telefon, det ska inte stå omröstning utan -nära relation

2012-09-26
emcb
emcb

Jag gör foto böcker hela tiden av alla våra foton, brukar göra tema: vår, sommar, höst, vinter. Blir album för hela familjen. Men när min stora kille var 1.5år gjorde jag två mindre album. Ett med familjen, vi föräldrar, våra husdjur, far och morföräldrar kusiner m.m. De som vi har en nära omröstning till! Och en bok med hans egna vänner i. De blev så otroligt populära, han kunde komma med dem och tex peka på mormor m, då ville han att vi skulle prata om henne.

2012-09-26
emcb
emcb

jag ska göra en till min dotter men först ska jag samla på mig så mycket som möjligt sen ska hon få den när hon blir äldre :)

2012-09-26
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...