App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ensiffrigt

Ville mest bara dela med mig av glädjen att snart är nog vår skrutt här. Vi är nu nere på ensiffrigt, alltså 9 dagar kvar till BF. Visst vi kan ju klart gå över tiden med nån dag/vecka men som jag ser det så är det bra nära nu hur så helst. Förvärkar, tryck neråt och öppen så pass att BM kunde nästan få in 2 fingrar när vi var på TUL i måndags. Men som sagt jag vet att det kan dröja, men så glad att snart får vi möta vår skrutt, allt är som klart här hemma nu, BB väskan står packad och jag är mer än redo för att få bli mamma fullt ut nu. Klart lite spänd inför förlossningen men mest så intresserad av att se å få uppleva det själv för första gången, man har ju fått berätta för sig men svårt å föreställa sig nåt innan man är där, så går in med ett öppet sinne än om jag har visa tankar klart ihop med sambon hur vi gärna vill att det blir men vi har det ändå i baktanken att allt kan hända så att man inte blir allt för besviken om nåt inte blir riktigt som man tänkt sig. Viktigast är trots allt att vi snart mycket snart får möta vår skrutt :)

2012-09-26
ica_86
ica_86

Idag blev jag om än mer sugen på att få träffa vår skrutt. Mina barndomsvänner var här med sin lilla tjej som kom i slutet av juli i år..å jag fick sytta henne å fick henne t o m å somna (inte det lättaste tydligen enligt hennes mor ;) ) lukta så gott och e så mysigt med värmen från en sån liten så nu vill jag ha min egna lilla/lille här hos mig, få snusa på å mysa nära. Men jag väntar, vet ju att den kommer när det är dax så säga ;)

2012-09-27
ica_86
ica_86

Tack för alla fina ord det värmer :)

2012-09-26
ica_86
ica_86

Snart snart är ni tre. Jag kommer ihåg när vi klev ut genom ytterdörren, jag med värkar, vi på väg till förlossningen. Vi stannade till där mitt i dörren och kramade, nästa gång vi kommer hem är vi tre, en familj! Häftigt! Lycka till!!!

2012-09-26
emcb

Åh, jag är avundsjuk på känslan! Spänning och förväntan! Lycka till! :-D

2012-09-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...