App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

gravid,förlossning,n​erkomst

Att vara gravid är det mysigaste som finns även om illamående och andra symtom spökar, ta allt med lung och ro lyssna på din kropps signaler, njut, sov ordentligt, gör något roligt, förbered dej till att packa förlossnings väska; kläder till dig och barnet, bindor, dricka el godis, sköna skor och glöm inte kameran. När ditt miraken har anlänt stressa inte ammningen går igång om du tar det lungt allt ordnar sig lyssna på din instinkt det är svårt att tyda bebisens skrick men du kommer klara det DU ÄR EN BRA MAMMA.... där finns hjälp att få om du behöver, våga fråga!

2012-09-26
snäckan
snäckan

Jag bli irriterad på alla som skriver att man ska smörj magen för att undvika bristningar. Funkade inte för mig och jag smörjde som en galning.

Men inte klagar jag för det, förutom nu då :)

2012-09-26
Betty86
Betty86

Nej men allvarligt.. Inte en till.. Snälla sluta med att tala om för gravida att de SKA njuta. Det finns hur många som helst som verkligen inte KAN njuta av att vara gravid, även om de skulle vilja. När man mår så dåligt som många göra så kan man verkligen inte njuta. För det finns ingen som njuter när man spyr som en kalv (bl.a) oavsett anledning. Man njuter inte när man får den där hemska foglossningen som gör att man kanske måste ha kryckor för att ens kunna ta sig framåt för den där "underbara" smärtan i bäckenet ställer till det. Eller havandeskapsförgiftning, när du blir sjuk (för vissa blir det till och med livsfarligt) av själva graviditeten.

Så nej, snälla sluta med såna inlägg. Det är så många som tar illa upp och jag, bla, får rent av dåligt samvete och mår dåligt, när jag läser såna här inlägg, för att jag har så svårt att njuta av min graviditet pga många olika orsaker.

Och amningen går inte igång för alla ändå, även om man inte stressar. Så det var inte heller nåt vidare tips.

Tänk ett steg längre innan man skriver såna här inlägg, är mitt tips.

2012-09-26
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...