App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tänk om det inte är svinkoppor, kanske är det höstblåsor?!?!

Hur vet jag det?  Barnen har inte fått några stora prickar, inget jättevarande utan små prickar som får små gula skorpor längt ut på toppen, vissa prickar har gått tillbaka efter vårat intesiva tvättande.. Jag har alltid fattat som att höstblåsor och svinkoppor va samma sak men nu efter att ha googlat ser jag att så itne är fallet!  Barnen har bara prickar runt munnen och på kinderna, dottern har bara en prick på kinden! Hon hade fler igår små som man såg var påväg fram under hennes underläpp men de har gått tillbaka och idag kunde jag inte se dem alls..

2012-09-26
osisen
osisen

men höstblåsor brukar ju komma på fler delar av kroppen, dessa sitter endast i ansiktet runt munnen.

När jag pratade med VC och beskrev det så tyckte de absolut det lät som svinkoppor.  så jag har behandlat det som det iaf :D å det blir ju bättre men ja vi får se..

2012-09-27
osisen
osisen

Ni som haft svinkoppor hur såg de ut innan de blev några koppor om man så säger.. alltså i början när de smög sig fram?

2012-09-27
osisen
osisen

Dom är alltså inte större än finnar i princip.. om du tänker dej en ritkgit mogen fet finne ;) men de är ju liksom runga, men det finns ju två typer av svinkoppor med, det ena blir prickar det andra blir var som sprider ut sig.. Men dottern har idag fortafarnde bara den enda pricken. Sonens är nästan helt borta man kan ana att något varit där.. Han får iaf stanna hemma idag.

Tror att jag vågar skicka honom till skolan imon OM det inte kommer fler prickar eller blir värre på annat sätt under dagen..

Under den här veckan har han lärt sig vikten av god handhygien och att inte peta i ansiktet, dessutom ska dom ut å vandra i skogen så det är ju inte så att dom kommer leka med samma saker på det sättet heller.

2012-09-27
osisen
osisen

ja dom har ju inget någnosntans mer än i ansitket vad jag kan se.. dottern har dessutom bara EN prick på kinden och har haft samma prick sen igår.. Det har inte kommit nya.. Sonen verkar inte heller få nya prickar nu men han har fortfrande runt munnen, ganska många och det är skorpor, inga varskorpor längre utan vanliga av blod.. vet inte om det gör nån skillnad.. de är som små finnar skulle jag vilja säga, verkar inte klia.

Min man sa just att han fått nån prick på samma ställe som dottern, å det lustiga är att sonens första prick åxå kom på just det stället på kinden.

Jag har inte märkt nåt själv än å jag borde ju få före min man tycker jag eftersom ajg är hemma med barnen!

2012-09-26
osisen
osisen

värsta är att det fatksitk skulle kunna vara virusprickar med.. för de blir ju inte stora.. men som sagt de får en liten skorpa på toppen, de som blossar upp om man ås säger.. på vc tyckte sköterskan ajg talade med om att det lät som svinkoppor.. men de ser inte ut exakt som på bilder jag har sett, men inte som höstblåsor heller eller virusprickar.. 

de verkar dock bara sitta i ansiktet, kinderna å runt munnen. Inte i munnen.. haha.. det är svårt med prickar å hur som helst så skickar ja inte grabben till skolan förrän han ser ok ut igen, det börjar närma sig och jag hoppas att han efter imon kan gå till skolan! Inte för att han inte får va hemma men de har höstluff som han så himla gärna vill vara med på.

2012-09-26
osisen
osisen

.

2012-09-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...