App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är det någon som testat NAN juniormjölk?

Va tyckte ni om den i så fall? (eller snarare era barn) 500Ml NAN juniormjölk kostar ca 17-19kr. Det går även att köpa i pulverform. Den innehåller bla mer järn och D vitamin än vanlig mjölk och är därför bättre lämpad för små barn! Eftersom jag är buzzador (testpilot) så har vi fått testa NAN juniormjölk. Jag har även fått prover att dela ut, tyvärr har vi ju varit konstant sjuka under en längre period så jag har inte hunnit dela ut paketen än till våra vänner med småbarn så jag har inte fått någon feedback än. Har själv testat mjölken på dottern. Hon hade inte druckit mjölk innan så hon hade inget att jämföra med. Dottern verkade måttligt imponerad men jag ska göra ett nytt försök idag och se om hon dricker det! Tycker tanken bakom mjölken är väldigt bra även om jag personligen tycker den e lite för dyr. Vad har ni som testat den för åsikter? vad tycker era barn? Hjälp mig här nu så är jag evigt tacksam!

2012-09-26
osisen
osisen

Vanlig mjölk börjar man ge vid 1år, innan i små mängder.

2012-09-26
emcb
emcb

Jag menade att det är väl inte meningen att ge den i flaska på det sätt som man gör med ersättning, alltså som en måltidsersättning. Att ge vanlig mjölk i flaska är ju inte farligt om man ger det som dryck till en måltid tex.

2012-09-26
emcb
emcb

Åh va bra med era åsikter.. någon mer som vill tycka till :D???

2012-09-26
osisen
osisen

Och deras mjölk är väl inte tänkt att ge i nappflaska utan som en måltidsdryck i glas/mugg.

2012-09-26
emcb
emcb

Jag har inte provat eftersom jag tycker det är totalt onödigt och ett sätt för dem att tro att våra barn behöver special mjölk så de kan tjäna pengar. Vanlig mjölk duger alldeles utmärkt!

2012-09-26
emcb
emcb

.

2012-09-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...