App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mår verkligen inte bra...

Alltså jag har världens underbaraste barn och världens bästa sambo/särbo och goa vänner/släkt/familj så där finns inget övrigt att önska... men efter att jag gick in i väggen för ett antal årsedan så har jag dragits med åtekommande depressioner/panikånget/trötthet... hela livet kretsar kring att få tillvaron att gå runt, det kan vara en av orsakerna till jag och gubben aldrig blivit mer än halvsambo, man vet aldrig när allt rasar igen och skulle han då inte kunna bo i sin lägenhet med barnen så skulle det bli än värre... efter att krångel med fk under hösten så är vi på väg dit igen, vi fick flytta in i lägenheten allihopa för jag orkar inte med huset och allt kring det, blev bara mer och mer som kom efter, i lgh kan gubben ro runt allt och jag få bara vara om det behövs för tyvärr orkar inte heller han med att ro runt ett helt hus och jag som mår dåligt samtidigt annars hade vi ju kunnat bo där istället :-( Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, i vilken ände jag ska börja, och i min problematik ingår att jag får panik om någon ska hjälpa mig i hemmet och röjer runt där, är bara gubben min som jag kan släppa lös tyvärr men han jobbar ju heltid, tar stort ansvar för barnen och nu ansvar för mig eftersom jag brakat samman, jag typ gråter och gråter för minsta lilla motgång just nu och har gjort de senaste veckorna och så går ju inte att ha det, och det går inte att medicinera bort för äter redan antidepp och har gjort i flera år...  Imorrn ska jag träffa läkaren iaf, en vän fick ringa åt mig, för jag är alldeles för snäll också och kan inte bita av i telefonen när det är viktigt så som det var nu. Samma vän följer även med i morrn... men jag vet inte hur det kommer gå, är så orolig att behöva springa hos af mitt i depression och allt (för jag antar att det är det som drabbat mig) och måste ju kunna gå på varenda aktivitet, varenda möte för annars blir man utförsäkrad och då står jag helt utan inkomst också... är så rädd varje dag för när den dagen kommer då det liksom inte går längre och sambon försvinner, barnen tar avstånd, jag står utan inkomst och har ett hus som inte jag kan ta hand om också :-((( *gråter*

2012-09-25
Känguru
Känguru

Tack för ditt svar xLillaMy, du hade kunnat vara min tvilling, känner igen mig i alltihop som du beskriver!!! Kanske skulle jag gå till en kinesiolog, jag har nära både till Göteborg och Kungälv, så vet du någon (gärna bra) sådan i de trakterna så tar jag tacksamt emot det tipset! Kan även tänka mig att åka en bit om det är så att du inte känner till någon just där jag bor.

2012-09-25
Känguru
Känguru

Usch vad jobbigt för dig!

Jag har också varit deprimerad och ätit antidepp. Men jag var inte sjukskriven. I mitt fall hade det antagligen blivit sämre utan den sociala biten på jobbet. Men jag vet att jag undrade hur det skulle ha blivit om jag hade behövt bli sjukskriven.

Styrkekram!

2012-09-25
Iffe

Ok.. tråkigt att folk har sån inställning, det är ju bara en person som aldrig varit depreimerad eller känt någon som haft en ritkig depression som kläcker en sån kommentar.

Visst många kanske drar till med nåt för å slippa FK å deras grejer men helt ärlig om man blir sjukskriven av läkare, får tabletter utskrivna osv så får man ju ta det på allvar.

Har du gått på terapi? KBT ska ju vara väldigt effektivt mot just depression med panikångest och tvångstankar och sånt.

2012-09-25
osisen
osisen

Citerar min handläggare på fk: "depression är inte ett medicinskt hinder för att kunna arbeta" eller ja det var ungefär de orden hon använde iaf

Tack för kramen!

2012-09-25
Känguru
Känguru

Men du.. om du är deprimerad så måste du väl kunna bli sjukskriven? eller? så du slipper gå på dessa af möten på ett tag.. några veckor iaf??

Har du gått hos någon kurator eller liknande och pratat innan? be att få komma dit igen, tror det är viktigt att man så fort man känner symptomen tar tag i det innan det är försent.

Du verkar ju ha förstående familj och vänner som  hjälper dej! Försök att få träffa någon och prata och kanske får du nån medicin? något ångestdämpande kanske? eller lugnande så du slipper paniken.. samtidigt som du får terapi..

hoppas du får hjälp av din läkaren!

KRAM!

2012-09-25
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...