App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är det någon mer som följer Hollywoodfruarna?

Alltså vad tycker ni om dem egentligen? Jag är störtföräldskad i Maria Monatazami, HATAR Gunilla, hon lever ju i sin egen fantasibubbla.. stackars dottern :/ tycker att Isabel är lite konstig men man får inget direkt grepp om henne som person, Den nya frun verkar ju ganska normal förutom att hon väljer skaffa barn med en 81åring..Tycker iaf det hela är skön underhållning!

2012-09-25
osisen
osisen

Ja alltså gunilla och den här videon hon har gjort med sin dotter.. För det första är låten verkligen värdelös.. å varför ska hon försöka få igång en karriär med en nieåring överhuvudtaget, vänta till hon åtminstonde är tonåring!!! Å så det här med att jag är en väldigt konstnärlig person.. Hon har verkligen inte som helst självinsikt.

Och hon upprepar jämt hur vacker hennes dotter är men  helt ärligt hon ser ut som vilken 9åring som helst.. varken mer eller mindre.

Nej det är lätt å reta sig på den tanten det är helt klart..

maria gillar jag för hon e lite lik mig eller jag är väl lite lik henne kanske eftersom hon faktiskt är betyyydligt mycket äldre, hon tänker på samma flummiga sätt och är totalt värdelös på att beskriva saker så någon annan än hon själv förstår :D

2012-09-25
osisen
osisen

Jag har tittat nån gång ibland. Maria är rätt så skön, fast ibland åker skämskudden fram:-)

Gunilla blir man ju rädd för och stackars dottern kommer väl att få men för livet:-(

Isabel gillar jag, oftast iallafall! Lite för mycket Hollywood ibland....

Margareta är den som känns mest sund av dem, men jag undrar också lite hur man tänker när man skaffar barn med en man i den åldern!

 

2012-09-25
Isabelle _
Isabelle _
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...