App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mini andas så konstigt på natten ibland

Hon andas precis som om hon har gråtit jättemycket, ni vet så där hackigt och stockigt. Fast hon har ju inte gråtit. Jag skulle gissa på att hon gör det några ggr/natt, fast att vi inte alltid hör det. Men inatt gjorde hon det ganska mycket och den sista omgången slutade med att hon pratade i sömnen och sa "mamma fylla år" 3 ggr. Sen övergick det till vanlig andning efter lite stök och bök i sängen. Kan det vara mardrömmar eller vad tror ni?

2012-09-25
xLillaMy
xLillaMy

När det gäller dun dotter så prata med Bvc eller vc. Har en väns var dotter hade liknande på nätterna, hon har nu opererat bort tonsillerna och något i näsan och sover nu lugnt och andas fint! Det låter helt klart som att dun man har sömn apneer. Min pappa hade det och fick hjälp av specialister. Be din man kontakta vc, löjligt att förneka något som du hör och inte han!

2012-09-25
emcb
emcb

Måste han "erkänna" att han har det då? Vad gäller mini tycker jag absolut du ska spela in det, sen kan du ju låta bvc lyssna på det och höra med dem vad de tror.

Själv har jag motsätta problemet, jag är gift med en hypokondriker, så han har alla diagnoser från hudcancer till framfall. :-P

2012-09-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Jag var nästan rädd att nån skulle säga det.

Jag tror att min man har det för det låter som han slutar andas ibland, i flera sekunder, och sen drar han en jättesnark på det så man håller på att skita ner sig!
Jag har nämnt detta med sömnapné för honom men nejdå, klart han inte har det! Han skulle säga likadant om jag nämnde det om mini också.

Nån natt ska jag spela in ljudet, googla och sen förhoppningsvis kunna ge honom bevis. Att han slutar andas så är inte bra för hjärtat, speciellt inte eftersom han föddes med nåt litet hjärtfel.

Han tycker att jag jämt letar efter "fel" och tycker jag är nojig. Hur ska jag kunna ta upp detta med honom utan att han får chans att "vifta bort" det och bli irriterad för att jag ens nämner det?

2012-09-25
xLillaMy
xLillaMy

Det kan inte vara lite sömnapné? Ska ju tydligen vara vanligare än man kanske tror. Min syster (34 år...) har det, och säger att hon ibland vaknar och känner att hon inte andas (typ) och får ta djupa andetag. Skulle ju kunna vara någon mild variant av något sådant din dotter har. Men om hon inte vaknar och är orolig och ledsen är de nog knappast farligt.

2012-09-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Ingen som vet varför?

2012-09-25
xLillaMy
xLillaMy

Kanske ska tillägga att hon är 2,5 år.

2012-09-25
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...