App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som åker med västtrafik å kontantladdning.. (typ 100kort)

Ja vet inte vad det heter.. men ett sånt där kort som man stämplar som man fyllt på med pengar..  Bilen är paj och dottern har både feber OCH svinkoppor å eftersom man ska kontakta vården då finns en risk att vi kanske måste till VC.  Gick in på vt och kollade mitt saldo, jag har 8kr på kortet, visst kan man stämpla då? Det finns ju den där backupen på 50kr? Ja vet inte kanske går å betala med sms här åxå men jag har inte riktigt koll.. hade varit kanon om nån ville upplysa mig om hur det fungerar. När ja kommer till centrum sen kan jag ju fylla på kortet igen så hem är inga problem. Tacksam för hjälp!

2012-09-25
osisen
osisen

Sålänge du har plus på kortet så kan du resa, det räcker med att det finns en krona innan du stämplar, vet av egen erfarenhet ;-)

2012-09-25
Känguru
Känguru

ja det är helt sjukt.. värdelöst..

men vi behövde inte åka.. så det va ju skönt

2012-09-25
osisen
osisen

Ja du har ja "panten" på 50 kr som du kan resa på.

Oj det var dålig busskommunikation:( Och så vill dom att man ställer bilen och tar bilen. *suck*

Och sen höjer dom priset nu den 30/9.

2012-09-25
Fideli73
Fideli73

Å helt ärligt.. det är SJUKT va dåligt bussarna går.. EN gång i timman, annars får jag åka till Floda å ta tåget till Lerum?!?!?!?! haha.. då kan jag ju likaväl gå.. bara att jag hade tänkt låta barnen slippa promenad eller framför allt sonen :(  Det e ju inte direkt kanonväder!

2012-09-25
osisen
osisen

.

2012-09-25
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...