App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

beställde en ny kompaktkamera idag...

Jag har länge varit sugen på en ny kamera då kameran jag har tyvärr inte tar tillräckligt bra bilder för framkallning.. De blir ofta oskärpa och dåliga. De duger för att ha å kolla på i datorn men inte mer.. i fredags satt jag å kikade på kameror å tittade på ett gäng olika å valde mellan.. sen tog jag paus gick in igen och då har de plötsligt sänkt priset på en av mina favoriter! Dessutom med 1500kr!! Min bror har en likadan och är väldigt nöjd så jag bestämde mig idag för att slå till! Jag beställde och nu längtar jag till jag får den och hoppas på att jag blir nöjd. vi har ju en systemkamera så man jämför ju allt med den.. men det är ju ingen kamera man springer runt med i bakfickan direkt :-\ va har ni för kameror?

2012-09-23
osisen
osisen

jag har samsungen innan din.. galaxy s.. 

la just in alla min 2300 bilder i datorn och visst några bilder är helt ok men 80% är bara å slänga egentlige, nu gör jag ju inte det förstås :P Men på det hela taget är jag nöjd att jag faktiskt har en hel del bilder som blev bra! 

nackdelen med min telefon är att den saknar blixt så bilderna inomhus är ju sådär :/ särskillt när man ska fota barn som rör sig mer än de är still. 

Samma problem hade jag med den gamla kompaktkameran, den släpper helt enkelt in för lite ljus för att bilderna ska bli bra i inomhus miljö. Utomhus är en helt annan femma då funkar både mobilen och kompaktkameran bra.

2012-09-24
osisen
osisen

Jag har iPhone och får dom bästa bilderna faktiskt har en kamera med som jag är super dålig på att ta kort med men får hur bra bilder som helst från kameran!! Har nära 300 bilder där och 1300 bilder på iPhone ! Jag framkallar väldigt ofta bilder många bilder blir hur bra som helst ! Hoppas du hittar!!

2012-09-24
babybo
babybo

va har du för mobil? Iphone`? 

Kan du framkalla dom bilderna?

2012-09-24
osisen
osisen

med risk för att bli tjatig så verkar jag inte hitta någon som är missnöjd med sin d3100 iaf ;)

2012-09-23
osisen
osisen

föröker läsa lite å det verkar vara en bra kamera för nybörjare ;) så det kanske passar bra.. men jag hade kanske tagit nästa steg för när man väl börjat å tycker det är kul så vill man nog uppgradera sig ganska fort om det är så att man har den allra enklaste.

2012-09-23
osisen
osisen

men jag tror att även om man ska ta bilder, lite längre bort så är det bra med stabillisator.. just för att de är ganska tunga å man då lätt blir lite skakig.. men som sagt e ingen expert på området.. nån annan kanske vet hur viktigt det faktiskt är.. kanske funkar utan på ett litet objektiv men om man ska sätta på ett sånt där stort gigantiskt kanske man behvöer det.. eller nåt.. haha.. förlåt.. som sagt jag är veeeeerkligen ingen expert

2012-09-23
osisen
osisen

fast nu googlade jag lite å det är tydligen när man filmar det är bra å ha men så skrev nån smarto att man ändå bör ha ett stativ när man filmar å då spelar det ingen roll. :P så det är kanske inte så noga :)

2012-09-23
osisen
osisen

Jag kan ju inte så mycket om kameror, det är min man som är den som fotar men jag tror att det är bra med bildstabilisator elelr vad det heter å det hade inte den va?!

2012-09-23
osisen
osisen

Å lillamy.. om ni ska kolla på en systemkamera rekommenderar jag nikon, vi har haft två nikon och båda har varit vääääldigt bra, batteritiden är outstanding ;) OCH för mig som bara fotar på auto är den åxå kanon!!! Förutom storleken då :P (men den e ju inte större än andra systemkameror)

2012-09-23
osisen
osisen

ja en sån funktion e nog bra jika. det vet jag inte ens om min gamla har.. det kanske den har.. haha.. vet att sambon brukar göra så med systemkameran när han fotar. Jag har aldrig ens tänkt på det.

2012-09-23
osisen
osisen

ja men jag är likadan men det är skillnad när det är helt utan andra avgifter eller ränta.. å man kan ju betala in resten när man vill! Nu har vi iofs inte köpt nåt på avbetalning än men skulle vi låt säga behöva en ny tv kyl/frys å det fanns erbjudande om just detta så hade jag inte tvekat även om vi hade haft råd å betala cash.. Hellre att nån annan ligger ute med pengar än jag sjäv ;) ja menar det kanske händer nåt annat där jag faktiskt behöver dessa pengar.. för det tar ju ett tag att betala tillbaka även till sig själv.

2012-09-23
osisen
osisen

Det var väldigt vad det skulle vara svårt å skriva avbetalning då ;)

2012-09-23
osisen
osisen

Ja det är dyrt.. jättedyrt.. :/ 

Men om ni ändå tänkt köpa en i framtiden så kan det vara värt å kolla vad de har på elgiganten nu.. när jag kikat runt så har de faktiskt just nu en fantastiskt bra deal på avbetlning.. Jag är normalt sätt emot å köpa på avbetlaning men när de lånar ut pengar gratis är det en annan femma!

Kanske en kompakt systemkamera kunde vara nåt? det är ju sådär lite halvlagom ;)

2012-09-23
osisen
osisen

ja jag hjar telefonen, har MÄNGDER med bilder.. MEN det är ju samma där de duger att ha i mobilen men sen är det inget mer med dem.. man kan ju inte framkalla eller förstora dem :/

2012-09-23
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...