App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Molande värk som mensvärk..

Hej! Jag vet inte om denna fråga har kommit upp tidigare, men jag frågar igen. Är det någon som vet vad som händer med mig när jag har molande värk ovanför blygbenet, det strålar hela tiden och känns som extrem mensvärk. Jag vet att jag har foglossning för det har en läkare konstaterat samt även en sjukgymnast, kan det vara att bäckenet är rörligt som det molar eller vad kan det bero på? Är inne i vecka 36 nu och är orolig över att det är tecken på förlossning..Har även ett tryck på blygbenet som känns som om mina trosor sitter alldeles för hårt...trycker som mest när jag sitter. Jag har även ont i magen på ett konstigt sätt..när jag hostar eller ska resa mig upp från exempelvis soffan gör det ont mitt på magen fast lite till vänster..bebis ligger på högersida. Tror egentligen inte att detta är något "onormalt", men eftersom jag är nära förlossningsdatum och allting kan hända blir jag nojjig. Tack för er tid och er hjälp :-)

2012-09-23
Tessan29
Tessan29

Zmiley; det känns som om du har rätt :-) troligen är det så och jag är inte orolig längre :-). Värken har lagt sig och kanske har det med att jag fått vila nu några dagar och blev sjukskriven så jag får vila ännu mer :-).

2012-09-24
Tessan29
Tessan29

låter bara som att bebisen sjunker ner och gör sig redo inför förlossningen :)

att det känns som molande mensvärk och värk vid blygdbenet är ju huvudet som trycker på/spänner ut alla ligament... har du sammandragningar så förstår jag att det känns som trosan sitter åt, men då ska det ju spänna över hela magen...

Men nu är du så nära fl, och kroppen kan bete sig på olika sätt :) så länge din magkänsla inte säger "aj, aj, det här känns inte bra!" så kan du vara lugn... allt är säkert bara förberedelse inför fl.

Lycka till!!

2012-09-23
zmiley
zmiley
Bebis på 7 månader

Nej har varit ledig sen i torsdags..det enda jag gjort är varit hos sjukgymnasten och sen hos läkaren..annars bara vilat. Men i fredags var det som värst, j*vlar va ont jag hade då. Innan dess jobbade jag

2012-09-23
Tessan29
Tessan29

Har du gjort något ansträngande nyligen?

2012-09-23
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...