App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svärmor (långt och skrivet på mobil)

Måste bara få skriva av mig lite. Förra söndagen fyllde min sambo år och alla kom och grattade. Svärmor glömde sin handväska hos oss vilket vi upptäckte på en gång och sambon ringde henne. Han tyckte de kunde mötas upp eftersom han skulle åka och köpa pizza, men det var för jobbigt att stanna vid pizzerian och vänta 3 min. På måndagen ringer hon och säger att hon är sjuk och tycker att vi ska komma med väskan. Vilket vi inte gör då vi inte hade något ärende åt det hållet. På tisdagen ringer hon igen och säger samma sak, sambon frågar om hon är frisk till fredagen då vi tänkte gå på bio och vill ha barnvakt. På onsdagen ringer hon igen fortfarande sjuk men vill hämta sin väska för hon ska åka och hälsa på någon. Väskan ligger såklart kvar i bilen och jag säger att hon kan komma mot kvällningen när sambon kommit hem eftersom han har bilen. Hon kommer inte. På torsdagen ska jag jobba hon ringer då och tycker att jag ska ta med väskan till jobbet då hon ändå måste handla fast hon är så sjuk. Eftersom hon är sjuk ringer jag mina föräldrar och frågar om barnvakt på fredagen då jag inte vill att sonen ska bli sjuk igen för vi hade redan varit förkylda i 2 veckor. Jag tar iaf med väskan till jobbet och hon kommer och hämtar den. Hon börjar kolla igenom plånboken och hittar inte 300 kr som hon hade haft där. Hon börjar då anklaga min sambo för att ha stulit hennes pengar så jag får stå där och skämmas inför andra kunder. Han har såklart inte tagit hennes pengar men jag smsar ändå honom och frågar. Jag letar på henne i affären och talar om att hon inte behöver vara barnvakt på fredagen eftersom hon är sjuk. Sen när jag fått svar från min sambo skickar jag ett sms till min svärmor där jag skriver att hon ska be om ursäkt för att hon anklagat sambon för att ha stulit hennes pengar. Hon ber sambon om ursäkt men jag har inte hört något fast det var mig hon pratade med och skämde ut. Så nu har jag inte hört av henne på en vecka och hon brukar springa här hela tiden. Men det är skönt att vara ifred men jag förstår inte varför hon är sur på mig. Jag är så trött på att man måste tassa på tå och alltid hålla med henne. Inte konstigt att man är deprimerad när man inte kan säga till folk när man tycker dom gör fel. Jag ser inte framemot nästa vecka då hon ska vara barnvakt för jag ska jobba två kvällar. Hon har sagt att hon struntar i vad jag säger och gör som hon vill så jag är beredd på att ha en övertrött bebis när jag kommer hem 20:30 nästa onsdag och torsdag. Och jag vill inte ens tänka på hur fredagen kommer bli. Dessutom är sambon borta på jobb så blir rutinerna förstörda får jag ta hand om det själv. Jag hoppas det inte blev allt för rörigt och jobbigt att läsa.

2012-09-20
CuteLittleDevil
CuteLittleDevil
Barn på 2 år och 10 månader

Gud det förstår jag och jag måste ge dig beröm för ditt tålamod antingen så får hon ändra sig eller så får ni verkligen som du säger ta tjuren vid hornen! Det är inte rätt av henne så tänk inte på henne mer det är eran familj som är viktigast ! Kram

2012-09-20
babybo
babybo

Ja hon får vara arg om hon vill. Speciellt eftersom pengarna låg i väskan. Ja jag får nog ta tjuren vid hornen då sambon och svärmor inte kommer så bra överens. Det är tack vare mig hon får träffa sitt barnbarn och jag börjar tröttna på hennes dominanta beteende. Hon kommer med pikar och tycker att vi ska göra som hon tycker. Jag är glad att hon åkt på semester så vi slipper henne.

2012-09-20
CuteLittleDevil
CuteLittleDevil
Barn på 2 år och 10 månader

Låt henne vara arg du vet själv att du inte gjort något ! Va hemskt att hon ska anklaga sin egna son! Jag tycker att ni bara väntar ut och när hon har lugnat ner sig så får du och din sambo sitta med henne och tala ut att så här kan det inte fortsätta ! Jag hoppas ni löser det ! Jag finns här om du vill prata ut!

2012-09-20
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...