App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ännu en liten undran angående FK.. Det tar ju aldrig slut känns det som!

Jag var föräldraledig från jobbet 2 veckor i slutet av juli/början av augusti. Jag anmälde detta till fk nån dag innan jag blev ledig. på nätet. För sista dagen att anmäla det är väl första dagen på ledigheten? Sen har jag totalt glömt av om jag fyllt i papper på detta för att skicka in till FK igen. Jag vet att om jag har fått hem papper så ska jag ha skickat iväg dem ganska så fort iom jag vet om allt jävla krångel som blir om man inte skickar in dem i tid. Men nu när jag tittar på transaktionerna på banken så har jag inte fått några pengar. Och då betyder det att antingen att de inte har skickat några papper till mig eller att det är nåt som inte stämmer med ansökan, men att de struntar i att upplysa mig om det (för det har ju hänt innan).   Men troligast är att de inte har skickat några papper till mig. Varför inte det nu då? Måste jag alltså behöva ringa dem ännu en gång och höra varför jag inte får mina pengar? Vad kan ha gått fel denna gången tror ni? Jag VET alltså att jag INTE har glömt att skicka in papperna, om jag skulle ha fått dem.

2012-09-19
xLillaMy
xLillaMy

Jag ringde dit nu och tydligen har de gjort en sån inkomstutredning som du säger Isabelle_. Men det har ju gått betydligt mer än 30 dagar sen jag gjorde anmälan! Jaja, hon sa iaf att jag ska få pengarna i slutet av månaden, thank god!

2012-09-20
xLillaMy
xLillaMy

Hur gjorde du anmälan då? Om du har loggat in i e-tjänsten och gjort anmälan så skickas det inte hem papper, utan då ska ansökan också göras inne i e-tjänsten. Sen beror det också på om det ska göras inkomstutredning innan du kan få utbetalning, då kan handläggningstiden bli längre. Men du ska inte behöva vänta på utbetalning mer än 30 dagar från att ansökan skickats in via nätet eller från att blanketten kommit fram till FK.

2012-09-20
Isabelle _
Isabelle _

Det är väl en beräknad handläggningstid på 30 dagar, vid hög arbetsbelastning kan det ta längre tid. Antingen ringer du eller så väntar du en vecka och ser om du får in några pengar.. Jag skulle också tippa på att pengarna kommer den här månaden, vill minnas att handlagt och klart före den 10/11 varje månad får pengarna samma månad, annars får man vänta till månaden efter.

2012-09-20
Yrwen
Yrwen

Så jag behöver inte alls fylla i några papper? Och om det är 30 dagars handläggningstid så borde jag ju ha fått pengarna i slutet av augusti.

2012-09-20
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...