App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hejsan gravid 21år någon mer där ute?

Hejsan bara undrade om det fanns fler unga mammor där ute ? :) jag är just nu i V6 (5+4) och fick precis reda på att jag var gravid. Bor tillsammans med min kille i en 2a :) min sambo har svårt för att svälja detta och vill nog helst göra abort för han tror att hans liv är över osv . Hade vatt skönt att få lite stöd av andra unga mammor och kunna prata lite :)

2012-09-18
Haniii
Haniii
Bebis på 3 månader

hejsan. är 23 år och väntar mitt första i maj. det var väldigt blandade känslor från min sambo oxå när vi plussade.

2012-10-31
sessanflikkan
sessanflikkan
Bebis på 10 månader

hallå! jag är 21 och bor utanför Göteborg! är i vecka 14 nu och beräknad till maj! kram

2012-10-30
Lillfrida
Lillfrida
Bebis på 14 månader

Hej! Jag är 18 år och gravid i vecka 12, beräknad 18 maj 2013. Jag har samma problem som du, när vi fick reda på att jag bar gravid så han min sambo inte alls vart så glad. Det var inte alls planerat men jag känner att jag vill behålla och har beslutat det :) även om min sambo inte känner sig 100% redo för ett barn så kommer han finnas där! Och jag hoppas att när han väl ser barnet så kommer han ändra alla negativa känslor om barnet!

2012-10-30
Rebecka94
Rebecka94

Hej , en 21 åring ifrån Karlskrona här! 

Är gravid i 9+1 och bor tillsammas med min kille i en 3a , första barnet här och är överlyckliga!! Tycker att du ska prata med honom om vad han egentligen tycker o känner om detta , hans liv är inte över bara för att du vänta barn , det ha med vad man vill och prioritera först! 

Hoppas att han ändrar sig och att ni kommer få en söt liten knodd ^^

2012-10-29
EvelinaR
EvelinaR

mallaniklasson: Jag är beräknad till 21 april och bor i Bromma. :)

2012-10-24
Parentes
Parentes

@mallaniklasson : vart i stockholm bor du :) jag bor i huddinge :)

2012-10-24
Emzan
Emzan

Hej! 21 år och väntar mitt första barn i april. Jag och min sambo är överlycklig för detta och kan knappt bärga oss. Någon mer ung mamma i Stockholm som ska få en liten på vårkanten 2013? :-)

2012-10-24
mallaniklasson
mallaniklasson

hej jag är 21...och har två barn...en flicka som snart är 2 år...och en pojke på 6 månedar

2012-10-20
mimo6
mimo6

Jag är precis fyllda 21 år och väntar min första lilla kille i mars. Jätteglada!

2012-10-20
JuliaaK
JuliaaK

Hej! Jag är 20 och väntar mitt första barn. Bor tillsammans med min sambo i Stockholm. Jag är bara i v.5 och fick nyligen reda på det, men han tog det jättebra! :) hoppas din sambo har ändrat sig! Kramar

2012-10-20
Emsilemsan
Emsilemsan

grattis! jag är 23 och väntar min första v 15 nu. ni kommer klara er galant ska du se och va det gäller din karl så har han inget att oroa sig över :) livet tar inte slut utan börjar när man får barn ;)

2012-10-20
Emzan
Emzan

Säg till honom att ni har ingenting att oroa er över, ni båda jobbar och ni har en tvåa. Jag bor i en etta, min man är utomlands och har ingen inkomst. Jag studerar och föräldrapenningen kommer antagligen bli låg för mig. Socialen vill inte hjälpa till, så vi får bo kvar i den här lilla ettan och förhoppningsvis har vi råd med det vi behöver ändå..

2012-10-20
AdelinaH
AdelinaH

Hej!
Jag känner verkligen igen mig i din historia. Min sambo blev lite förvirrad och lite rädd när han fick veta att jag va gravid. Bara någon vecka innan de så fick vi en lägenhet och tur va ju de, för annars hade vi bott hos mina föräldrar.. Jag är också timanställd och min sambo har fast jobb. De funkar jättebra. Här va det jag som tjänade mest och därav va min sambo och väldigt rädd att ekonomin inte skulle gå ihop men det funkar hur bra som helst :) Han va även rädd att han inte skulle vara redo att ta hand om en liten när han inte kände sig redo själv men när han väl såg henne direkt efter förlossningen så va det de bästa valet han gjort sa han :)
Så allt kommer att ändras när han/hon kommer ut!

Grattis till er!

2012-09-26
Johanna_91
Johanna_91

Grattis:) väntar också mitt första och är 24! Det kanske är så att din kille bara är chockad och det är nog många blandade känslor. Sätt er ner tillsammans och prata om allt vad det innebär att skaffa barn så gjorde jag och min sambo när vi misstänke att jag va gravid fast första testet va negativt men två veckor senare var det klart positivt och nu finns det lilla Pyret där inne:)

2012-09-19
Pyret13
Pyret13

Grattis :) ja jag hoppas oxå det :)

2012-09-19
Haniii
Haniii
Bebis på 3 månader

Grattis!
Jag är också 21 och väntar vårt första barn. :) Är gravid i v 11 och beräknad till april. :)

Förmodligen är han bara lite chockad. Vår lill var halvt planerad (har pratat om att skaffa barn hela förhållandet) men när vi fick reda på det blev båda lite förvirrade. Jag blev skitglad och min man sa "ja, vad roligt." utan reaktion, hahaha! Det lägger sig nog, ska du se. :)

2012-09-19
Parentes
Parentes

Grattis till er båda :) okej skönt han säger bara att han inte är mogen och han har inte ekonomin , men han får ut en riktigt bra lön var månad, jag snarare är Tim vikarie i vår kommun och får därför inte så bra lön alltid. Jag kan förstå att han är livrädd , men just nu går han bara runt och suckar och pratar knappt med mig :/

2012-09-19
Haniii
Haniii
Bebis på 3 månader

Hej, för mig och min sambo kom det också ganske överraskande att jag var gravid. Först kunde han inte heller tänka sig att få barn nu och trodde att livet var över och att allt skulle bli jätte jobbigt. Men vi bestämde oss tillslut för att få barnet. Han är sex veckor gammal nu och vi är överlyckliga att vi fick honom. Visst förändras livet ganska mycket men det är inte över!

Och grattis förresten :)

2012-09-18
ppspp
ppspp
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...