App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nu har hon ätit bra två middagar i rad!

Jag har skrivit förut om lilla tjejen som äter så dåligt. Hon är allätare, men det är mängden vi har bekymrat oss över. Nu i sommar, pga olika anledningar, har hon fått mycket burkmat. Vår målsättning egentligen är ju att hon ska äta samma som oss. Saken är att om hon upptäcker en favorit på vår tallrik, tex kokta morötter, då äter hon endast det! Nu två dagar har vi dock testat att vara lite mer "hårda". Hon har fått av allt vi har på tallriken, och även om hon gnällt efter mer av en viss sak har hon inte fått det, utan vi har sagt att hon måste äta av allt hon får. Hon sitter och grejar en stund, och sen medan jag plockar undan disken och ställer mig och diskar så äter hon sakta men säkert upp allt. Vi ska helt klart försöka att återigen bli bättre på att hon ska äta samma som oss! Det är så skönt att se att hon äter! :-)

2012-09-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Som sagt, hon äter allt möjligt, problemet är bara att hon äter så lite av allt möjligt. ;-) Hon kan sitta och vräka i sig oliver och ättiksgurka och helt rata potatis och korv, om hon är på det humöret. :-P

2012-09-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Det blir bara bättre och bättre ska du se :) min sessa äter allt och mkt och jag tycker det är så roligt att titta på henne när hon äter. Hon får mat i egen tallrik och använder sked eller gaffel och händerna så klart :) hon äter samma mat som oss och det verkar vara roligt för hon pekar på våra tallrikar och sin egen och jämför dem hihih. Hon får en liten glöggmugg med vatten i och det är nog det som är mest intressant :)

2012-09-18
aprilbebis2011
aprilbebis2011

va skönt:) mirna är fortfarande kinkig och vill bara bli matad och inte anstränga sig:p plus nu har vi gett henne puree för hon har haft så ont på grund av tänderna men de senaste dagarna har hon fått de vi äter och då har hon ätit dock mindre än vanligt men ändå bra! blir nog bättre så fort vi kommer hem. hoppas ni har de bra:)

2012-09-18
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

Visst är det skönt att se när de äter ordentligt. Min tjej har börjat med att vi ska mata henne igen.. Hos dagmamman äter hon bra själv, hemma äter hon bara några skedar sen mest leker hon med maten och det tolerar inte vi. SÅ då matar vi henne istället och hon gapar gladeligen... Dock är ju jag höggravid så jag vet inte om det är nån reaktion på det som komma skall....

2012-09-18
Yrwen
Yrwen

.

2012-09-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...