App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan man ha samma tapet i två rum?

i källaren hängde jag en fondvägg med en väldigt speciell tapet, annorlunda färg och riktigt cool.. inte alls den typ av tapet jag skulle välja egentligen men ville gå lite utanför ramarna.. Nu när vi ska flytta in i ett annat rum så e det ljusa nästan vita väggar å då blev jag sugen på att slänga upp bara 4 våder av samma tapet precis bakom sänggaveln. men då e frågan e det väldigt tråkigt.. saken är åxå att jag har en å en halv rulle kvar av den så vi skulle slippa köpa en nya tapet.. har ju endel utgifter som det är ändå. sen har jag en annan idé om ev ta rn annan tapet å bara slänga upp några våder men bara som en fyrkant på väggen.. som en stor tavla.. å ja jag vet fondväggar e ute bit i still like it ;-)

2012-09-18
osisen
osisen

Såklart kan du använda samma tapet i mer än ett rum :-) har samma i 4 rum hemma, kanske inte är jämförbart iofs då tapeten är vitmönstrad :-P

2012-09-18
Känguru
Känguru

Klart du kan! Anledningen till att jag kanske inte skulle vilja ha samma tapet i två rum är att det finns så många snygga så det är svårt att välja ändå. Och då vill man ju kunna välja så många olika som möjligt. Men om du redan har tapet så absolut!

2012-09-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...