App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Foglossningsbälte, minns ej vart man fick det ifrån?

Nu verkar min foglossning sätta igång på allvar så jag får väl testa ifall bältet hjälper denna gången. Dock hittar jag inte mitt gamla så får skaffa ett nytt,en vart?

2012-09-18
xLillaMy
xLillaMy

Vet inte om du läste mitt senaste svar, men jag fick ju tag i ett till slut :)

2012-09-24
xLillaMy
xLillaMy

Men jösses!! Ringde 1177 för att kolla om de hade nån koll på vart man kunde få tag på dem (utan att behöva beställa på nätet). Men hon hade ingen aning. Tyckte jag skulle kolla på apoteket.
Där hade de ju inga såna. Sen ringde jag MVC, men de hade slutat sälja såna och visste inte riktigt vart jag kunde få tag på dem nu. De bad mig ringa till mig vårdcentral. Min vårdcentral hade heller ingen som helst aning, de kopplade mig till bvc. Bvc visste inte, men skulle kolla upp det och sedan ringa upp.

När hon ringde upp så visade det sig att sjukgymnasten, som är kopplad till min vårdcentral hade ETT enda förlossningsbälte kvar! Och tack o lov så bad bvc-tanten att de skulle lägga undan den till mig!

Så imorgon efter jobbet så jag åka dit och köpa den för 250 kr.

Helt sjukt att de ska vara så svåra att få tag på nu!

2012-09-19
xLillaMy
xLillaMy

Haha tack, vad snällt! Men nää, jag bor ca. 60 mil söderut tyvärr ;)

2012-09-18
xLillaMy
xLillaMy

Ja, det måste vart hos bm som jag fick tag i det förra gången! Eller om de skickade mig till sjukgymnasten kanske.

Får ringa dit imon och höra om jag kan få fixat det imon!

Ja, jag hoppas verkligen jag slipper ha det resten av tiden! Men om jag börjar med det nu så kanske det inte behöver bli riktigt så jobbigt som förra gången. Kan ju hoppas iaf!

2012-09-18
xLillaMy
xLillaMy

Du kan ju prova ut ett "riktigt" via sjukgymnasterna på vc, be om en remiss från mvc. Annars köpte vi ett typ foglossningsbälte från en butik som säljer barnkläder och mamma/gravidprylar. Men det är bara som resårband som spänner runt höfterna och har man riktig foglossning krävs någ nåt bättre.

2012-09-18
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...