App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

tappa bort sin bästa vän :-(.. köp två!

Nu har jag läst flera som tappat bort sin bästa vän i form av gosedjur av alla de slag. så mitt tips är att om ni ser att era barn fäster sig extra mycket vid ett djur köp en till å lägg undan.. Kanske blir det en onödig kostnad men tänk va bra investerat OM originalet skulle komma bort två år senare och de har slutat tillverkas. Nu har inte min son haft nåt sånt där alls å dottern verkar inte heller sån men om jag märker en tendens till att hon blir extra fäst vid nåt så ska jag se till å köpa en extra på en gång!

2012-09-18
osisen
osisen

Inte bara för att den kan försvinna, utan riktiga favoriter kan ju bli ordentligt slitna efter några år... :)

2012-09-18
Mikka85
Mikka85
Barn på 3 år och 2 månader

Som tur är har vi införskaffat en extra "hund". Tänkte att det behövs nog inte hon är ju inte så fäst vid den men när vi väl var av med den så var jag såååååå tacksam att vi hade en extra! Herregud vilken katastrof det var! Så pappa fick vara den goda och trolla fram den till henne och vilket leende hon fick!

2012-09-18
fridulino
fridulino

Samma här, min har ju heller ingen favorit. Dock verkar det ju som barn ofta fäster sig vid redan gamla saker, och ibland helt oförståeliga saker, så det kan vara svårt att köpa två...

2012-09-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...