App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sådana där värmegrejer

Fick av min syster sådana yllegrejer som ska hjälpa till att hålla värmen så att man ska minska risken för mjölkstockning, jättetacksam för det, men nu har en tanke slagit mig. Hur bär man de? Alltså, innanför behån? Och isf innanför amningsinlägget? Eller utan för amningsinlägget? Eller har man de tom utanför behån,  men hur får man de då att stanna kvar? :s Jag hade ingen mjölkstockning med dotra, men jag ammade aldrig utomhus och försökte klä på mig bra. Sedan var ju det mitt i sommaren och dotra var inte det minsta intresserad av att amma... Ska ju försöka denna gång också, och nu blir det ju lite kallare och hon skulle ändå göra sig av med de så jag fick de. Men kom på att jag vet ju inte hur man använder de....   Tack på förhand

2012-09-17
Yrwen
Yrwen

Okej, jag kan alltså känna mig lite fram till vad jag tycker funkar för mig?

2012-09-17
Yrwen
Yrwen

Utanför amningsinlägget och innanför bh:n. Att man har mkt mjölk (överproduktion) innebär inte att man inte kan få mjölstockning, tvärtom! Jag hade mängder med mjölk och hade 20 mjölkstockningar på 2månader...

2012-09-17
emcb
emcb

Absolut :) Och skulle det bli för varmt så får jag ta bort de.. Tänkte bara att jag lär ju få plats med de i behån, så måste ju ha den platsen i behån. Måste ju ändå köpa en!

2012-09-17
Yrwen
Yrwen

Jo det kansk det är. Läste inte att det var ylle. Oavsett, värt att testa :)

2012-09-17
Betty86
Betty86

Men ylle är väl så att det mer ska hålla temperaturen eller? Hade väl mer tänkt använda de i vinter om jag ammar då... Måste oavsett tvätta de först.

2012-09-17
Yrwen
Yrwen

Utanför amningsinlägget i behån.

Jag tänkte ha sådana, men ingen risk att mina tuttar skulle bli kalla. Hade sån överproduktion av mjölk så de sprängde och var varma hela tiden.

Tänk på att det inte ska vara för varmt, ibland är et bättre med kanske en tjock tröja eller typ en scarf runt brösten, sådana dr värmare blir jäääättevarma!

2012-09-17
Betty86
Betty86

Någon med erfarenhet?

2012-09-17
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...