App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Finns det färdiga LCHF kakor eller liknande i butik?

Som på Ica Kvantum kanske? Och för att krångla till det lite till så ska de helst inte innehålla vetemjöl..

2012-09-15
xLillaMy
xLillaMy

Jag gjorde faktiskt varianten som KattenPysen föreslog! Och det gick hem :)

Men njä, jag tycker som både Betty86 och Toffsan! När man "bara kommit på att man ska följa nån diet" utan allergier eller sjukdomar inblandade, så får man ta bara lite grann av det som bjuds och om inte det passar får de vara utan eller ta med eget!

Varför ska vi andra behöva krångla till det för att nån har fått en fix idé?

2012-09-17
xLillaMy
xLillaMy

Jga begär inte att folk jag besöker ska ha lchf-mat till mig. Jag väljer det jag vill äta och tar kanske lite av den vanliga maten. Likadant med fikat, jag tar kanske en liten kaka. Men så är jag inte så fanatisk heller.

2012-09-17
Toffsan
Toffsan

Jag tillhör en av dom som tycker att om man inte är nåt av en viss anledning typ allergi eller diabetes, så kan dom gott få ta med sitt egna fika. Här krusas det ingenting. :)

2012-09-17
Betty86
Betty86

Nu är det ju lite sent, men jag har gjort hallonfromage själv enligt lchf och det är jätteenkelt och gott. Och det kan ju alla äta. Tror faktiskt att det börjat komma en hel del lchf produkter som är färdiga i affären. SÅ man kan ju alltid kolla.

2012-09-16
Yrwen
Yrwen

Jag brukar äta bär och grädde ibland. Köp en bit mörk choklad annars, gott till kaffet och inte riktigt lika illa som en söt paj. Obs! Tar hon något i kaffet så vill hon förmodligen ha vanlig grädde och ingen lättvariant.

2012-09-16
Toffsan
Toffsan

Oj, får man inte ens äta frukt eller bär? Vilken otroligt omänsklig kost.. Vilka påhitt det finns. Nåväl jag blir ju bara bjuden på LCHF-kost hos henne fastän jag inte äter sånt så varför ska jag göra specialgrejer för henne? Hon är ju inte allergisk eller i närheten av nån övervikt så antingen får hon äta av det som bjuds eller bli utan. Det är ju ändå mitt kalas, inte hennes. Haha, vad barnsligt det lät men jag tycker det är så jäkla omständigt. Jag har tillräckligt med saker att tänka på och göra imon än att tänka ut vad hon "får" äta och inte iom att hon faktiskt inte är allergisk eller försöker gå ner i vikt.

2012-09-15
xLillaMy
xLillaMy

Tror inte heller det finns färdiga men om du vill ta emot ett enkelt tips kan du steka äppleklyftor i smör i en stekpanna och krydda med kanel. Servera med vispad vispgrädde

2012-09-15
KattenPysen
KattenPysen

Jag vet att det finns massor med recept så man kan baka själv, men jag ska ha kalas imon och det är en som bara äter LCHF och jag vägrar ställa mig o baka sånt mög (tycker verkligen inte det är gott när det gäller fika o sånt). Så jag tänkte vara snäll och köpa färdiga, om det finns. Men finns det inte så får hon bli utan om hon inte, för en gångs skull, kan göra ett undantag och äta en normal äppelsmulpaj med vaniljsås.

2012-09-15
xLillaMy
xLillaMy

Ingen som vet? :/

2012-09-15
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...