App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

VARFÖR behandlar han mig så?

Jag är gravid i vecka 13 och lyckligare än nånsin, graviditeten har fått mig och min kille att komma närmare varandra vilket är underbart MEN sexlivet är så annorlunda. Sen vi fick reda på att vi skulle få barn (det första) har han behandlat mig som om jag vore av glas när det kommer till sex. Han är så extrem försiktig och det känns som om han tänker att jag kommer gå sönder av minsta lilla. Innan graviditeten hade vi sjukt kul i sängen, lite hårdare drag och ingen vad rädd för att ta i. Men nu är han ödmjukast än jag vet inte vad och visst är det fint men VARFÖR behandlar han mig på det sättet? Han har liksom gått från killen jag var tillsammans med till en superförsiktig person. Jag älskar honom otroligt, och han mig. Men jag blir liksom ledsen av att han behandlar mig så otroligt annorlunda. Plus att han nu tar mindre initiativ till sex, det är jag som liksom får sätta igång honom och när det väl blir av så blir det så ja, mesigt? Har ni liknande erfarenheter? Va kan jag göra åt det?

2012-09-15
Manifre
Manifre

Jag och min man hadde mycket sex under mina graviditeter och även nu efter kan nog bero på att vi kände oss olyckliga och tvungna att ha sex på beställning eftersom jag tog hormon sprutor för att kunna bli gravid. Och nu har vi 3 Goa barn tillsammans och sexet är bra har ju inte sex lika ofta som innan och under graviditeten men sexet är så mycket bättre när vi inte har det så ofta.

2013-02-19
Jennyelbl
Jennyelbl

Min kille fick ett litet nervöst sätt till sex efter ultraljudet. Han sa till mig att kan tycker att det är läskigt och sånt men att det skulle gå över.

Och det gjorde det. Men jag vet inte om vi har blivit anorlunda vid sexet efter att vi fått barn men men. Det kan vara andra saker som också spelar in. Och hormoner gör en galen.

Jag tycker också att du ska prata med honom. Han kanske inte tänker så eller vet inte hur du tänker.

2012-10-20
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 2 år och 3 månader

Ja, det är ju förståeligt allt ni skriver. Det är faktiskt enkelt att förstå det i teorin, men ni vet hur dessa hormoner påverkar och man tar det SÅ allvarligt utan någon egentlig anledning. Borde jag prata med honom om det? Eller bara liksom acceptera att vi gått vidare i relationen. Jag vet liksom att han tycker att jag gått från hans tjej till mamman till hans barn. Han säger själv att han ser mig med andra ögon.. Men inte trodde jag det skulle påverka oss så mkt.

2012-09-16
Manifre
Manifre

Det är väldigt vanligt så som din kille behandlar dig. Du har gått i från hans flickvän till kvinnan som bär hans barn. Klart han älskar dig som innan men har är förmodligen ännu mer rädd om dig och bebisen nu. Många män är rädda för att göra illa barnet via samlaget, trotts att de flesta vet att det inte är möjligt. Men det kanske kan vara bra för dig att förklara det ändå. Barnet är så väl skyddat så hans penis kan inte ens komma i närheten.

Min man var likadan när vi väntade första barnet. Han förklarade att han nästan såg på mig som en "madonna", det blev så fint och ömtåligt för honom att han kände sig "ful" för att vilja ha sex med mig. Men efter att vi båda läste lite om hur sex "fungerar" när man är gravid och han blev mer och mer van vid graviditeten och barnet så släppte det.

2012-09-15
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...