App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Libero Art collection

Hej, ville bara kolla om någon har märkt någon skillnad på de "vanliga" comfort fit blöjorna och de nya Art collection.. Enligt min mening är Art collection mycket sämre, jag har jättemycket problem med att de läcker igenom fler gånger under dagen, och på nätterna måste jag byta blöja på min pojke eftersom han oftast är helt blöt pga. läckande blöja...   Dessutom så tycker jag att de fäster dåligt i midjan och är jättelätta att få upp..   Någon mer än jag som har problem med dessa??

2012-09-15
amimer
amimer

definitivt tunnare och läcker mer!

2012-09-16
SandyMarie
SandyMarie

Vilken tur att Ica inte hade de inte dotras storlek när jag köpte blöjor sist då :) Eller nån av tjejernas storlek, blir baby till magtjejen :)

2012-09-16
Yrwen
Yrwen

Jag trodde också att det endast gällde mönstret men de känns annorlunda... de känns tunnare och de går definitivt upp lättare än de "vanliga" blöjorna. Min son satte  sig idag och blöjan gick upp bara sådär.. Jätteskumt... Jag har skrivit till de på libero, jag har 1 och ett halvt paket kvar som ja inte ens vill använda... vi får se vad de säger-

2012-09-15
amimer
amimer

Jag har precis köpt två paket ju! Jag trodde bara att de här olika Limited edition-blöjorna var olika vad gällde utseende, inte själva blöjan i sig.

2012-09-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...