App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Öronmottagningen med mini på måndag, vad kommer de göra egentligen?

Mini hade öroninflammation i våras och gjorde en efterkoll i augusti. Det visade sig att hon hade kvar vatten i ena örat så fick en remiss till Öron-näsa-halsmottagningen. Ska dit på måndag och de sa att det tar ungefär 2 timmar. Vad exakt kommer de göra som tar sån tid? De sa även att man kanske var tvungen att sätta in ett rör i det örat. Men är inte det bara för barn som har öroninflammationer ofta? Hon har ju bara haft det 1 gång. Eller är det en inflammation sålänge det finns vatten i örat? Har hört att de som fått rör insatta har jätteont ett bra tag efter operationen och att det inte hjälper ordentligt ändå? Man blir ju klart orolig att det blir en "onödig operation"..

2012-09-14
xLillaMy
xLillaMy

Jag tycker hon både hör och pratar jättebra! Det är många som kommenterar hur bra hon pratar och kommunicerar för att vara så liten. Framför allt hennes förskollärare!

2012-09-14
xLillaMy
xLillaMy

Vet inte vad de kommer göra när ni ska dit. Men har en väns vars son aldrig haft öroninflamation och ändå behövde få rör i båda öronen. Detta sker under narkos, de låg inne över dagen bara. Han fick Alvedon och Ipren under två dygn efter men han var inte påverkad alls. Han hörde mkt bättre efter och har börjat prata massor. Så de tycker bara att det var positivt med operationen. Har man vatten i öronen så hör man nog sämre, hur är hennes tal?

2012-09-14
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...