App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

fick tid till ul :)

Jag valde att göra i en annan stad för här talar de inte om könet, och nu vill jag veta! Men jag vill inte berätta för alla andra... Bara de absolut närmaste vilka är en handfull personer. Min mamma blev ledsen när jag sa att vi ska kolla könet i förväg?! Hon tyckte inte alls om det... "då blir det ju ingen spänning!" så jag funderar på om jag och sambon bara ska hålla det för oss själva då. Och säga att bebisen visade sig inte, helt enkelt... så blir det ingen stor grej, för det KAN ju fortfarande vara så att bm säger fel... hmm.... pga min mammas reaktion tvekade jag om jag hade gjort rätt... men jag har bestämt mig! tror jag... Ni som kollade könet innan, hur gjorde ni? berättade ni för någon annan? Kändes det som att ni hade "förstört" ögonblicket då den lill* föddes??

2012-09-13
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Vi kollade könet på barn nr två. Och NEJ det förstör inte ögonblicket när barnet föds, det är ju första gången du ser ditt barn att veta könet förändrar inte det stora ögonblicket. Med mitt första barn visste vi inte könet och hela graviditeten och förlossningen kretsade kring frågan: vad är det? Det var skönt att slippa det med andra barnet! Men man vet ju fortfarande inte vilken individ det är :-) Vi berättade inte för någon att vi visste könet mest för att det var roligt att höra hur säkra alla var på vad det var i magen. Alla har olika åsikter kring detta, låt inte det påverka er!

2012-09-14
emcb
emcb

Jag kollade i vecka 28 och man såg tydligt att det var en kille och jag berättade för alla. Att kolla könet var det bästa jag har gjort!

Det är extremt sällan dom ser fel faktiskt!

2012-09-14
Fideli73
Fideli73

alltså sådär sa mion mamma med.. hon förstod ju naturligtvis att hon inte hade något å säga till om men hon tyckte ändå det skulle förstöra spänningen..

Då sa jag det att men jag behöver ju inte säga till dej.. men det gick ju inte tyckte hon.. och trott eller ej men hon tyckte det var minst lika spännande att få veta det efter UL och dessutom sa hon tom att det inte var så ddumt å veta vad det var innan trots allt!!

Det är ju lättare att veta vad man ska köpa, även om det inte är hugget i sten men så mycket köper man ju inte innan ändå

2012-09-14
osisen
osisen

Vi tog reda på det denna gång och vi har sagt om folk frågat.. När vi väntade första tog vi inte reda på det och då verkade folk tycka att vi var jättekonstiga som inte tog reda på det. I år har vi 3 vänner som fått barn och 2 av de tog reda på det i förväg...

2012-09-14
Yrwen
Yrwen

haha, jo, här kan jag tala om det... men inte i "verkligheten" :)

Måste få prata om det nånstans, annars kommer jag ju spricka!! Måste få ventilera saker och ting med NÅN och vad är då bättre än att få opartiska och anonyma åsikter?? Jag älskar libero ;D

2012-09-13
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Vill bara säga lycka till! Och menar du att inte ens vi här inne kommer få veta i förväg? :-o

2012-09-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...