App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Trotsålder hjälp!!

Har två barn ett på 5 år och ett på 3 år och båda befinner sig just nu i trotset. Den äldsta flickan nonchalerar en totalt och man når inte fram till henne vilket är otroligt frustrerande. Den yngsta tjafsar emot och säger hela tiden nej det tänker jag inte. Känner nu att jag börjar få slut på tålamod, det vägrar göra som jag säger någon som kan ge mig några starkande råd??

2012-09-09
Emma_loden
Emma_loden

Va skönt att man inte är ensam, och jag vet att fet är nyttigt men i stundens hetta så kan man inte se det. Känns ibland som jag hamnar på samma nivå som dom:/

2012-09-23
Emma_loden
Emma_loden

Tack för era svar, hur gör jag med nochanlerandet? När man pratar med henne så stänger hon bara av, usch trotsålder på två barn är inte kul och just nu känns det värre än någonsin.

2012-09-09
Emma_loden
Emma_loden

Välj dina strider! Det är det bästa rådet nu när barnen börjar blir lite mer självständiga. Låt dem vara med och bestämma, ge dem alternativ att välja mellan och ge dem lite mer frihet.
Trotsåldern är egentligen en frigörelseperiod och även om det är jobbigt är det poositivt. Barnen har en egen åsikt och en egen vilja och nu är det de använder den.

2012-09-09
Toffsan
Toffsan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...