App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vill påminna om mitt shoppingtips för vilda klätterapor !!!

Jag har tipsat förut men efter att ha pratat med föräldrar i affärer och butikspersonal flertalet gånger, typ varannan gång jag handlar så tänkte jag att det är värt att ta upp ännu en gång för er som missade. Köp en sele att ha liggande i bilen så ni kan spänna fast era barn i kundvagnarna. Personalen berömmer det och berättar om olyckor de varit med om där barnen fallit handlöst i klinkergolvet :-\ en mamma frågade vårt jag köpt den då hennes dotter i en obevakad sekund fallit ur å slagit huvudet. Hon sa att det är en förbannat billig livförsäkring ! Hon hade inte vågat ha hennes dotter i vagnen sen dess. Det räcker med att man sträcker ut armen efter en tomat, det tar inte längre tid för dem att klättra ur. finns att köpa för runt 100lappen i vanliga barnbutiker.. Ica hemma har tom funderat på å ta hem å sälja i butiken. så jag vill ännu en gång tipsa om detta enkla och billiga sätt att undvika en ganska så lätthänt och allvarlig olycka!

2012-09-09
osisen
osisen

Men lull, hur gör du då när du ska stoppa saker i vagnen!! bara å åka å köpa.. :D !!!

2012-09-11
osisen
osisen

grabben gick det fint med här åxå.. dottern däremot förstod jag redan innan första gången vi testa att hon skulle ta sig ur.. så vi körde med sele från start med henne.. å mycket riktigt så klättrar hon ur å står å surfar på sitsen!
som tur e har hon selen som håller fast henne så hon inte kommer ur..

2012-09-09
osisen
osisen

Inte för att det är något fel med att ha ett koppel på en vild unge som kan försvinna ut i trafiken på fem röda sekunder...
Görbra tips!

2012-09-09
Lilla_Buu
Lilla_Buu

finns ju garanterat på barnens hus å babyptoffsen i sisjön med !

2012-09-09
osisen
osisen

Ja precis så nära och bra!!! Tack för tipset ! :-)

2012-09-09
babybo
babybo

finns en på jollyroom.. sök på sele . det e ju nära å bra å hämta ut med för det ligger ju vid astra

2012-09-09
osisen
osisen

Vad heter märket ska köpa en 😃

2012-09-09
babybo
babybo

haha.. nej inget koppel men en sele liknande sån man har vi vagnen fast lös då.. så kan man knäppa fast den i kundvagnen å barnet i den då så även om de klättrar, som min så sitter hon fast å kan inte klättra över och falla.. vilket jag kan garantera att hon skulle gjort varenda gång vi är å handlar annars.

2012-09-09
osisen
osisen

Är det typ som en koppel haha :p

2012-09-09
babybo
babybo

*poff*

2012-09-09
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...