App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Varför i hela friden finns det inga amningsbh i strl 75A??

Alla är minst 75B och jag har för små bröst för det. Jag har egentligen 70A, men nu har ju man vuxit lite runt där nu! Förra gången hittade jag en amningsbh på gekås som var ganska okej, men ändå för stor när man ammat färdigt, fyllde inte ut dem och det ser ju så jävla dumt ut! Och jag ogillar verkligen formen på mina bröst så jag vill ju inte ha nån äcklig "fladderbh" som inte ge stöd åt själva "framsidan" av brösten, utan jag vill ha en som formar dem. Men det finns ju fan inte nånstans och jag blir så förbannat irriterad på att man tror att alla har så stora bröst!! VAAART kan jag hitta det jag söker?? :/

2012-09-07
xLillaMy
xLillaMy

Har också haft lite problem att hitta amningsbh. Har också typ 75a normalt men gått gå upp till 80a under graviditeten. Har köpt vadderad amningsbh i 80b och hoppas jag ska fylla ut dem när det är dags. Har köpt på hm men har fått åka runt på olika hm i Malmö och Lund för att leta för dem flesta verkar behöva b och dem verkar inte beställa hem nya när det tar slut :( amningslinne var inte det lättaste heller om man inte har s eller xl.. Förstår inte varför dem inte satsar hårt på mammakläder nu när dem är enda butikskedjan kvar.

2012-09-10
golftjej
golftjej

Har lämnat en länk i din gb på den jag hade förra gången.

2012-09-10
Yrwen
Yrwen

Försåtr ditt dilemma, testa hitta en behå (amning och vanlig) i 90A.......

Jag hade en CarriWell amningsbehå, visst var det av "fladder"typ men den var stretchig och satt väldigt tajt, den var konstruerad så, i stlk S, det skulle vara typ 70-75 A/B den kanske skulle vara nåt? Jag köpte den på en barnbutik här i stan, men tror att märket är rätt stort så det borde gå att googla på den. Den var iaf på tok för liten mig runt bröstkorgen så den var väldigt obekväm av den anlendingen... Dock är jag återigen på jakt då min 2a kommer närsomhelst men som sagt 90Aär inte heller en lätt storlek och med första  så hade jg mjölk men brösten växte inte för det :/

Tyvärr har jag precis sålt den amningsbehån så jag kan inte sälja den vidare till dig...

2012-09-10
Yrwen
Yrwen

Mina bröst har växt en hel storlek, så kan vara därför de minsta är i b.... men jag tror jag såg på hm en amningsbh i a på hm.  Men var i somras.... förra..

2012-09-09
_CM_
_CM_
Bebis på 14 månader

Jag hatar ju dem eftersom att de inte är bekväma för min del, varken fysiskt eller psykiskt. Har stor ångest över mina obefintliga bröst redan och att då använda en träningsbh som gör mig ännu plattare gör att jag inte vill visa mig offentligt. Känner mig obeskrivligt ofeminin med minimala bröst, stora mage, stora lår och gigantiska rumpa..

Som sagt, dagens amningsbhar är bara gjorda för de som har "normala" bröst. Men de som har mindre än normalt "blir väl antagligen inte gravida".

2012-09-09
xLillaMy
xLillaMy

Det finns ju nästan bara amningsbh som ser ut som träningsbh! Och jag verkligen hatar sådana! Jag behöver en ordentlig bh! Ingen jävla tuttekasse..

2012-09-08
xLillaMy
xLillaMy

Visst blir man irriterad när det inte finns bhar som passar. Jag har samma problem som du fast tvärtom:)

2012-09-08
cicci1987
cicci1987

De stora klädkedjorna är ju helt bortkollrade på lite anorlunda storlekar. Försök hitta en amningsBH i stolek B med ett större mått under byst än 85...

HM verkar dessutom inte ha särskillt mycket gravidkläder i storlek XL. Behövde en topp i storlek 44-46 och blev hänvisad till tälten på fettoavdelningen. När jag letade gravidbyxor knep jag sista paret jeans i XL och resten var bara konstiga tighta resårer runt benen.
Man undrar om de som designar dom kläderna någonsin själva har varit gravida.

Får väl bli till att gå runt i manskläder ett tag. Synd att de inte gör amningsBH:ar för män :p

2012-09-08
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Anneli, när växer de då? Visst fungerade inte amningen för mig men mjölk fanns det en del men aldrig har mina vuxit. Det har de inte gjort för någon i min släkt, min faster som helamma hade inga bröst alls.

2012-09-08
jika686
jika686

Hej! Vet inte om du redan ha kollat, men jag brukar köpa mina bhn på www.bonprix.se , dem har både vanliga och amningsbhn, har vid flera tillfällen beställt olika sorter, på alla gånger har ja tyckt att storleken stämmer inte, en storlek mindre brukar de va tycker jag iallafall. Du kan ju alltid prova om du inte redan ha gjort det.

2012-09-08
4kids
4kids

Ja, jag menar när jag ammat färdigt för stunden och brösten är tomma.

Nä, det är faktiskt väldigt diskriminerande!! Det finns för såna som har gigantiska bröst, men det finns inte för dem med minimala.. Och vad säger det åter igen om dagens ideal? "Även när du är gravid och ammar så ska alla ha stora bröst! För allas växer ju lika mycket!" Jag kräks..

Hade man haft bra kontakter, pengar, tid och kreativitet/designskills så hade jag tillverkat egna! Men så lätt är det ju inte.. :(

2012-09-07
xLillaMy
xLillaMy

Vad menar du med "ammat färdigt"? Menar du när du ammat klart för stunden och brösten är tomma? Eller menar du när du ammat klart för gott? :-)
Hursomhelst har jag nu legat här och googlat i säkert en kvart på "vadderad amnings bh 75a" osv, men jag hittar faktiskt ingenting! Verkar som om tillverkarna inte tror att man kan ha små bröst fast man ammar.
Själv hade jag bara "fladderbh" i strl S när jag ammade, och jag har också små bröst i vanliga fall. Nu är de ju typ obefintliga, men som tur är hade jag av nostalgiska skäl sparat några bhs från min för,pubertala period, och de är nu lagom igen! Haha! Den som spar han har!

2012-09-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Ja, som sagt så var de större när de var sprängfyllda med mjölk och sen såg och kändes det inte alls bra när jag ammat färdigt och brösten var lika små som vanligt igen. Otroligt obekvämt för att den då var alldeles för stor! Och den passade ändå inte helt perfekt när de var som störst. 75B i amningsbh är för stort helt enkelt!!

Jag har också bra mycket mindre än A. Jag har inte ens vanliga bh som passar bra. 70A är för stort i kupstrl.

Så fort man drar upp armarna över huvudet så åker bhn upp över brösten, för det finns inget som håller emot.

Det blir bröstförstoring så fort vi har råd..

2012-09-07
xLillaMy
xLillaMy

Tittar på deras hemsida nu och den enda jag skulle kunna tänka mig finns från 75C och uppåt..

2012-09-07
xLillaMy
xLillaMy

Ja! Vi har bara Lindex i stan som säljer såna och där finns det massor! Men inte i min strl :(

2012-09-07
xLillaMy
xLillaMy

Allvarligt? När jag sist kollade bhs hittade jag massvis med An. Och då ville jag ha B... men det fanns klart mest Cn och Dn. Men det var förra året jag tittade...

2012-09-07
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...