App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blir så ledsen

Är min andra graviditet och gick 7 fulla veckor idag. Mår skit! Kommer inte ihåg att jag var så här dålig med Melker... Blir så ledsen med då jag inte har en fast anställning utan ändast vikariat. De upphör nu sista sept. Har varit borta i en och en halv vecka redan samanlagt pga illamående. Jag börjar tro att jag inte kommer få mer tider sen. Blir så ledsen, för vill inte bli arbetslös nu utan vill kunna jobba till iallafall halvtid innan magen blir allt för stor!!! Behövde bara skriva av mig lite!

2012-09-06
Frida_didde
Frida_didde
Barn på 1 år och 8 månader

Förlåt för felstavningar här och där. Min iPhone ändrar ord till andra utan att jag uppfattar de:/

2012-09-06
Frida_didde
Frida_didde
Barn på 1 år och 8 månader

Ja jag vet att det bara är att bita ihop, men jobbar med ett tungt arbete på ett sågverk. Vi kobbar bara med kroppen och sitter endast vid rasterna. Det är det som gör det hela svårare:( tro mig jag försöker i den mån det går och det är inte en och en halv vecka i sträck jag varit borta utan 4 dagar eftermiddags veckan jobbade en hel veka och nu 2 dagar då även Melker är hemma efter att åkt på viruset höstblåsor. Så tro mig jag försöker. Min arbetsledare vet redan att jag är gravid då jag valde att vara helt ärlig på en gång. Så han är förgående. Vi har även pratat om att jag kan jobba till årsskiftet då den jag vikarierar för kommer vara mamma ledig tills dess. Har beslutat att gå ut med det för mina arbetskamrater med så kanske Singer lite mer förståelse för varför det inte går lika fort för mig nu längre.

2012-09-06
Frida_didde
Frida_didde
Barn på 1 år och 8 månader

har du ätit några tabeltter mot illamåendet då? för man kan ju inte vara hemma i 1,5v pga illamående, tycker itne jag iaf.. förlåt om jag låter elak nu.. :/ 

jag menar bara att det finns ju saker att göra åt det eller så får man helt enkelt suck it up och gå till jobbet ändå. Iaf om man vill ha fortsatt anställning. 

Å jag vet hur det är att må illa, jag spydde många gånger per dag första fem månaderna när jag var gravid första gången. Det var jättejobbigt så det förstår jag till fullo. Det ÄR skitjobbigt! Ibland fick jag hoppa av spårvagnen spy i nån buske springa som en tok genom halva stan för att hinna ifatt vagnen för att inte komma försent till jobbet. (Eftersom ingen där visste jag var gravid första 3 månaderna så kunde jag ju inte bli sen, särskillt inte när jag öppnade.)

Jag hade ringt mvc och bett om receptbelagda tabletter om inte vanliga receptfria funkar. Sen hade jag åkt till jobbet och kämpat på mitt bästa för att få fortsatt. 

Hoppas inte du ser detta som ett elakt påhopp nu utan som en push i rätt riktning, tror du kommer känna dej mer besviken om du missar förlängt utan att ha prövat allt! 

Stor styrkekram och stort lycka till!! Du klarar detta, kämpa på!!!

2012-09-06
osisen
osisen

Det kommer att gå bra ska du se skickar massa styrkekramar och jag ska hålla tummarna !!!

2012-09-06
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...