App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

varför känner ja mig inte gravid

jag är liksom i vecka 19 och har vart på ultraljud o allt men ändå känner ja mig inte de. ja har berätta för alla nu men de känns som man bara säger de. jag har inte känt mig gravid alls någon gång denna graviditet. varför? känner mig ju nästan lite deppig av denna känslan.. ja kommer ju ihåg hur jag va förra gången. och då va de helt tvärt om men då va de ju första barnet.. blir de mycket annolunda med barn nummer två? tråkigt bara..

2012-09-04
anonym21
anonym21

Jag är i v.20+3 idag och kände precis som du innan ultraljudet . Fick hemska tankar om att ja inte va gravid , bara inbillade mig. Men har inte mått dåligt under dessa fem månaderna så kan va därför. har du inte fått höra hjärtljuden än så be om det på nästa barnmorskebesök för det gjorde jag och det känns mycket bättre nu . Har varit gravid innan och mådde skit dåligt , gick ner kilon istället för upp för att allt jag åt kom upp igen . Men nu är allt tvärtemot och mår ju inte dåligt jämnfört med kompisar som också är gravida. Men är glad för att jag mår bra och det borde du också vara:). Sålänge du har varit på ultraljudet så kan jag garantera dig att du är gravid :) . Men har känt likadant som du så förstår dig . ha det bra och lycka till!

2012-09-07
Michelle1992
Michelle1992

jag mår väl helt okej just nu.. får kanske inte behålla frukosten alltid men de är inget som är problem.. men ja sover liksom forfarande på mage och bara älskart och är inte stor alls. liten mage har ja fått bara.. men jag får inte riktigt in de i huvet att de är ett till barn som vi väntar?? som sagt känns de som man bara pratar om de men de känns inte på riktigt alls.. kan de här bli ett problem sen?! om ja fortsätter känns så här.. får ta upp de med barnmorskan nästa vecka- men antar att de är normalt som de mesta är när man är gravid..

2012-09-06
anonym21
anonym21

jag har kännt den lilla sen vecka 15 så de är inte de problemet heller :(

2012-09-05
anonym21
anonym21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...