App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nu har sonen från och till klagat på ont i magen..

det är nog iaf ett par månader, det är långt mellan tillfällena men det kommer ändå. Nu var han nere och lekte, kom upp å säger att han har ont i magen.. inte så han gråter eller så men han klagar på det.. Han säger att han inte mår illa och inte är bajsnödig, det har han heller inte varit tidigare. Han visar på samma ställe som innan och nu börjar jag bli lite orolig.  har själv haft problem med min mage sen jag var liten, ofta ont osv men ingen hittade nåt svar. Ska ringa vc eller bum och kolla om jag kan få en tid för lilleman så de kan klämma känna och ta lite prover..

2012-09-04
osisen
osisen

Min son som fyller 4 i oktober har också sagt till mig många gånger att han har ont i magen, han vaknar på kvällarna inte alltid de är olika men han vaknar och har så ont att han gråter och springer runt. Har vart hos läkaren men dom säger att allt är som det ska vara, Hmm börjar undra lite tror nog jag ska åka upp till salgrenska eller östra. 

Blir så orolig när detta händer :-(

2012-09-10
Mamma201
Mamma201

Det mesta hos barn tar sug uttryck som ont i magen och/eller huvudet. Det kan vara oro, känslighet mot ngn mat, stress, vad som helst! Oftast är det inget farligt men jag tycker att för att Du ska kunna slappna av så prata med BVC / husläkaren och hör vad de säger. Jag har tre barn med problemmage. En får ont när hon fryser, en får ont för att han inte ger sig tid på toan och känner inte av om han är nödig (honom får jag parkera på toan 30 min / dag med en bok) och en får ont i magen när det är rörig miljö med mycket ljud... Bara några exempel på vad som kan ge magont. Hoppas det löser sig för er!

2012-09-05
Toksmurfan
Toksmurfan

nej inget samband öerhuvudtaget.. har googlat runt lite å inser att just ont i magn verkar fantastiskt vanligt i den här åldern..

2012-09-04
osisen
osisen

Som du säger, så om du har lite "känslig" mage kanske han har ärvt det av dig. Märker du något samband med något han ätit, typ extra mycket mejeriprodukter nån dag eller så?

2012-09-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

6år

2012-09-04
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...