App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Spruta två nästa vecka :-(

Jag hatar detta med sprutor då jag är själv så rädd för dem och se min lilla ängel få dessa sprutor så skär det i mitt hjärta jag är hur tacksam som helst att hon får dom och jag vet att det är för hennes bästa men jag kan inte hjälpa det! Grät så himla mycket första gången och jag får nu sån ångest för nästa!! Vill inte se henne ha ont :**-(

2012-09-04
babybo
babybo

Jag hoppas dom går med på båda sprutorna för det gjorde dom inte första gången ! Va skönt att det gick bra vännen!!

2012-09-11
babybo
babybo

Jag vet ska verkligen samla mina krafter och va lugn ! Tack alla

2012-09-08
babybo
babybo

Tack ska du ha!! Usch haha :-) vi mammor :p så mycket vi får stå ut med!! Kram

2012-09-06
babybo
babybo

Ja du kommer klara det! hoppas jag, jag hade dock inte klarat om någon skulle kleta in maskar på mina barn.. haha då hade jag väntat på utsidan! ;)

2012-09-06
osisen
osisen

Aaa fast jag vill ju vara där inne när det händer ska verkligen hålla mig lugn!! Ska tvinga med någon iallafall haha!! Så go du är haha vi får peppa varandra :-) tack!!!

2012-09-06
babybo
babybo

ja men din mamma kanske kan följa me då.. det e ju dumt om din man som kanske e ännu mer rädd ska behöva följa med :/  så kan hon hålla dottern när hon får sprutan och du kanske tom kan gå ut ur rummet?!

Det fick min kompis göra, uppenbarligen eftersom hon höll på å svimma, då var det ingen annan med henne så sköterskorna fick ge sprutan själv till hennes dotter. Efter det tog hon alltid med sig någon som kunde hålla hennes dotter (hennes man då) så satt hon på utsidan till själva sprutan var över. 

Man får lov att vara rädd, det e itne så mycket å göra åt det. Jag är rädd för daggmaskar :) det e väldigt jobbigt när det regnar, även om jag har blivit MYCKET bättre på å hantera paniken nu för tiden! 

Lycka till!

2012-09-06
osisen
osisen

Aa ska se om han vill följa medel har sån sjukhusfobi han kunde inte änns vara med på förlossningen han var så nära på att svimma men som tur var hade jag med min mamma! Och hon var med vid sprutan! Jag ska göra mitt bästa och hålla ut!! Åå stackars din vän :-(

2012-09-06
babybo
babybo

kan inte din man gå med henne.. jag tror att det bästa om man själv e rädd är att någon annan följer med för att man inte ska föra över sin egen rädsla till barnet.
när de e så små kanske det inte gör skillnad men när de blir lite större.. även om jag tror bebisar känner av sinnesstämningen.
bara ett litet tips :-)
har en jättespruträdd kompis som höll på å svimma vid första vaccination av dottern :-\ man kan.knappt säga ordet spruta utan att hon mår dåligt :-(

2012-09-06
osisen
osisen

Tack Maria så söt du är lugna ner mig gaaahh :o

2012-09-06
babybo
babybo

Tack så wintersorrow för dina vänliga ord! Jag ska försöka hålla mig lugn men tror med pågrund av min Bvc tant som jag verkligen kommer överens med så blir jag säkert ännu mer stressad! Hon ska alltid kommentera om hur jag mår och hur jag har det med ayia jag förstår att hon måste fråga men jag tycker bara att det blir för mycket varje gång vi är där ! Min dotter är världens gladaste flicka har inga som alls problem ! Jag och min man göra allt henne! Hatar bara hur hon får mig att må ska försöka byta så snart som möjligt för jag kommer inte klara detta mycket längre till jag är där för min dotter inte för mig själv! Sorry blev lite mycket! Sprutan är på hennes födelsedag den 13 då hon blir 5 månader iiii va tiden går fort!!!!!

2012-09-06
babybo
babybo

Det kommer gå jättebra! Jag ska ha ett peptalk med henne på måndag! ;-)

Med Ingrid har det värsta varit själva fasthållandet. Hon hatar det! Säkert därför stackars tjejen i skoaffären inte fick mäta fötterna heller. Men man måste ju liksom hålla fast, för annars kanske man får sprutan i sitt eget ben. :-o

2012-09-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Lycka till nu då !!! Skickar massa styrkekramar !!

2012-09-04
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...