App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hormonfri spiral, NEJ TACK!

Hej! för Er som funderar på en hormonfri sprial, tänk om! jag tog nu äntligen ut min igår efter ca 1 år av smärtsam magont/mensvärk 2 veckor varje månad!! kändes inte ok att man skulle behöva trycka i sig 10 alvedon om dagen för att det skulle gå över. Varje gång kändes det som att någon skrapade och rotade runt inne i magen på mig.. vissa gånger var jag nära på att svimma. Kollade upp det efter ca 3 mån efter att jag satte in den, men fick då höra att det var normalt. Även förra veckan när jag ringde och skulle boka tid sa dom att det ska göra så ont. Igår fick jag en jättetrevlig barnmorska som sa att det absolut inte ska vara så! nu blir det p-spruta istället! =) ha en bra dag allihopa! /Mia

2012-09-04
MissZ
MissZ

Jag får vissa biverkningar av kopparspiralen, visst är det så. MEN det är ingenting i jämförelse med alla biverkningar jag hormonbaserade preventivmedel... Så det är nog så att det är olika vad som fungerar för olika personer.

2012-09-12
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Tänker dock prova kopparspiral när jag vet att jag är färdig med barnafödandet ;) Tål nämligen inte hormoner av något slag, och vet många som har kopparspiral som det fungerar felfritt för.

2012-09-12
ChildofJune
ChildofJune

Jag kommer säkert att bli tvungen att gå på hormonfritt p-medel efter denna tös är ute, och hellre det än att få fler proppar.

2012-09-12
Yrwen
Yrwen

Ni har helt rätt att det är individuell, dock känner jag ingen som har satt i en kopparspiral och som inte har haft problem med den...

har också hört att hormonspiralen ska vara mycket bättre =)

Nu ska jag ta p-spruta så får hoppas den funkar =)

2012-09-12
MissZ
MissZ

själv satte jag in en hormonspiral igår å hoppas det ska va nåt för mej! Har haft cerazette innan och pstavar.. cerazette funkade bra första två ggr men efter sista graviditeten så blev mensen jättekonstig.
av hormonspiral ska ju mensen bli mycket mindre eller ingen alls så jag hoppas på det sistnämnda såklart ;-)

2012-09-04
osisen
osisen

antar du hade kopparspiral då :-) det e ju högst individuellt vad som fungerar och man får helt enkelt prova sig fram tills man hittar rätt.

2012-09-04
osisen
osisen

Finns jättemånga som har hormonspiral som det funkar skitbra för, så det är lite individuellt också.

2012-09-04
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...