App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

tonfisk till ettåring?

Är det ok att ge monster tonfiskt tro? Om hon äter det förstås, jag tänkte käka tonfisk å pasta till lunch och jag glömde ju köpa mat till henne på affären å alla burkarna e slut. Hon äter ju alltid det vi äter till middag men ibland får hon burkmat till lunch eftersom jag själv ite alltid äter vettig lunch. eller ja jag äter tonfisk å pasta typ varje dag.. för det e så jäkla gött!!!! men det kan jag ju inte ge henne varje dag såklart. så vågar ajg ge henne tonfisk eller, det är sån på burk..

2012-09-03
osisen
osisen

så tänkte jag med yrwen :D men som vanligt blir man ju lite osäker å vill höra att ens egna tankar är bekräftade :P tur att ni finns!

2012-09-03
osisen
osisen

Man kan ju äta det när man är gravid och ammar, så då borde ju det faktiska brnet också kunna äta det.

2012-09-03
Yrwen
Yrwen

min har fem tänder å käkar det mesta, hon äter tom hela äpplen ;) och jag har tonfisk i vatten de är inte så mycket salt i det heller.. sen saltar jag inte på pastan eller ägget heller, som hon fick till så det var nog ingen fara..

nej jag tänkte väl mest på om det är tungmetall i tonfisken, man läser ju lite olika angående det. men enligt slv så ska det ju inte vara så mycket sånt i just burkfisken.

2012-09-03
osisen
osisen

nej.. iom att det e på burk så ska det ju va ofarligt.. va jag förstått iaf..

2012-09-03
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...