App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Åh, dessa pussar!

Alltså, finns det något godare än pussar man får från en liten ettåring? :-) Nu får man massor varje dag, oftast räcker det bara att be om en. Har kommit på att jag har ännu större chans att få en om jag säger tex "Kan jag få en godmorgon-puss?" Då tittar hon så nyfiket, precis som att hon tror att just en godmorgon-puss är något spännande. Haha, sötunge! Och hon är rättvis. Får mamma en så får pappa en också! Mumsiga är de, och man önskar man kunde spara dem på burk till de perioderna när hon inte kommer vara lika puss-sugen. :-)

2012-09-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Naw vad söt hon är!

Min får man sno pussar av. Men kramar är hon ganska generös med.

2012-09-02
jika686
jika686

Ååå va mysigt nu är det jag och min man som pussar i stora mängder man kan inte motstå hennes kinder!! Och hon älskar att bli pussad!! Så mysigt ni har det!! Håller me dig Maria sen blir det nog utbytt mot dumma mamma åååå haha

2012-09-02
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

min har precis börjat pussar.. lite drygt sex år.. jag har fått ge han pussar på kinden.. kramig har han blivit senaste två åren innan dess heeeeelt trist :-\ grabbarens sätt att mysa å gosa e att HAN får kli på ryggen/armen/benen.
lilltjejen däremot både pussas kramas å myser!

2012-09-02
osisen
osisen

Kan helt ärligt säga att det är förstnu, sista veckorna som vår tjej börjat bli mysig, gosig och pussig och hon är 2!! Men ber man om en puss får man en, hon kommer gärna och kramar och sitte rnära.. Vill gärna att man ska bära henne, vilket är sådär kul då hon väger nånstans 18-20 kg... Men hon gosar gärna in sig med en, hur mysigt som helst!

2012-09-02
Yrwen
Yrwen

3

2012-09-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...