App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som har mockasiner till era barn, hur gör ni ...?

Nu börjar det bli lite svalare och golven blir kallare. Jag tycker att mockasiner är en mysig variant til tofflor som ofta sitter dåligt eller är hårda. Men hur gör man när man ska gå ut? Har barnet strumpor på sig i mockasinerna? Eller tar man av mockasiner och sätter på strumpor varje gång man ska ut? Tänkte att barnen kan ha det hemma och stora kan ha det på förskolan... men då orkar han ju inte ta av och på strumpor varje gång de ska gå ut/in. Vet att jag hade sockiplast :-P när jag var liten och gick på förskola... men hur jag löste det praktiskt kommer jag inte i håg :-) Visst kan man ha roliga problem ;-)

2012-09-01
emcb
emcb

Vi tar av mockasinerna när hon ska ut. Om det är en dag då det ska ut och in mycket, eller vi ska bort, får hon tofflor med sig som sitter bra.

2012-09-02
jika686
jika686

Jag har alltid gillat p.o.p tofflor, stora sonen har haft dem på förskolan. Men de slutar ju göra dem vid strl 29... jätte dumt!!!

2012-09-01
emcb
emcb

Hej Elin!

Hi hi hi, ja i bland blir blir det jobbigare än det behöver vara :-)

Vi har väldigt kalla golv på vintern. Så det får nog bli bara mockasiner nu då och strumpor under sedan när det blir kyligare... Kanske man inte ska köpa allt för tighta mockasiner om det ska få plats strumpor under...

2012-09-01
emcb
emcb

Det är olika! När det börjar bli riktigt kallt så får hon alltid ha sockar i mockasinerna. Men än så länge är det lite för varmt, här iaf! Så det blir att få trä på och trä av sockarna :P

2012-09-01
xLillaMy
xLillaMy

Hej Emmi!

Min lilla tjej använder mockasiner ibland och tofflor ibland. Hon har då oftast strumpor eller strumpbyxor på sig under mockasinerna och vi byter bara ut mockasinerna mot skor när hon ska ut.

2012-09-01
ElinVS
ElinVS
Barn på 2 år och 5 månader

*

2012-09-01
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...