App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jävla skit ska de börja nu

har börjat känna av i mina höfter att de börjar verka nu. ska foglossningen komma redan nu. är ju bara i vecka 18.. illamåendet vill inte ge sig heller.. ultraljud i morgon och ja känner en skräckblandad förtjusning i de. men ja vill bli av med illamåendet nu!! men de är inge kul om höfterna ska krångla nu.. ja jobbar inte ofta men när ja gör de varannan helg så vet ja att de här kommer inte bli lätt då ja vet att ja inte komma få sitta o vila nått. flera gånger de hänt att även fast vi ska ha rast så hins de inte med... men då får de lov att göra de.. tännker inte gå o ha ont i onödan...

2012-08-30
anonym21
anonym21

Har du testat foglossningsband? Det är faktiskt värt att pröva!

2012-08-30
Yrwen
Yrwen

Du ska absolut inte gå och ha ont i onödan, känner du att du måste vila en stund så sätt dig! Jag har själv jätte problem med höft och rygg just nu. Kan varken sitta, stå eller ligga allt är bara jätte fel. Men jag ska få prova med kryckor nu. För att se om det kan avlasta lite grann för det är tydligen viktigt att man ska röra på sig, fast det är ännu viktigare att vila när kroppen säger till!

Lycka till nu och jag hoppas att det ger med sig för dig!

2012-08-30
Bebis_
Bebis_

Hade svår foglossning vid första grav. Det förvärrades kraftigt efter förlossningen (vilket är ovanligt). Det blev sakta bättre men när jag blev gravid igen efter 2.5år kom det tillbaka med besked redan i v.5! Du har rätt till din rast så de kan ju inte hindra dig. Lycka till med ul!

2012-08-30
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...