App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Smärtsamma åderbråck.... :(

Hallå tjejer. Asså det är så här att jag har ett pinsamt (smärtsamt) problem... Jag är 22 år, gravid med mitt andra barn i v 33 och har sånna fruktansvärda åderbrock!! Jag skäms!! Har flera styckna i knävecket som gör så ont ibland :( jag använder stödstrumpor men vissa dagar går det inte pga värmen!! Jag börjar få panik över detta... Det är ju så fult :( och på det benet där det är värst, så känns benet svullet och stort... Är det fler som lider av detta? Och kan man få en gratis borttagning av fanskapen sen?? Tacksam för svar...

2012-08-29
Missemojse
Missemojse
Bebis på 13 månader

jo det är gratis om du inte gör det privat men kan vara enorma köer då det inte är prio. Jag hade nämligen ett gigantiskt och pratade med bm om det. Hon sa även att det finns vissa pivatkliniker man kan gå till med mindre kö som är kopplade till vårdgaranti vad det nu är.. då kostar det som vanligt läkarbesök där med.

Min bm har fixat sitt årderbrock.. eller masken som hennes barn kallade det.. mitt såg åxå uit som en stor jävla huggorm.. men det försvann med en gång efter födseln,, fört blev det ett giiiiiigantiskt svart blåmärke sen borta.. ja kan ana det nu men det gör inte ont å inte alls så fult!

2012-09-01
osisen
osisen

Vet inte om gratis, tvivlar faktiskt på det då det mer räknas som kosmetiskt... Skulle dock råda dig att använda stödstrumpor även om det är varmt, jag själv ligger i riskzonen för åderbråck då jag nyligen fick en blodpropp i benet och jag har min stödstrumpa konstant dagtid. Prata med en sjukgymnast så kan man få köpa bättre stödstrumpor, men det kanske inte är så värt när det bara är några veckor kvar.. De kostar ju ändå en hel del... Ha benet i högläge om du kan.

2012-09-01
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...