App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

"Ursäkta mig, kan man få hjälp att mäta ett par små fötter?"

Så frågade jag tjejen i skoaffären idag när jag skulle köpa gummistövlar till lilla damen. "Absolut!" fick jag till svar. Sedan följde en kamp på ca 10-15 minuter! Ungen skrek, lyfte på fötterna, knep med tårna, skrek ännu mer. Jag blev svettigare och svettigare. Biträdet hämtade roliga tofflor, stövlar med snörning mm mm för att försöka distrahera. Hon provade att hålla ungen så jag kunde mäta. Nej, nej, NEJ! Det gick bara inte. Hon sa om och om igen "Det brukar aldrig vara några problem" och "Det brukar gå så fort och lätt". Vad hjälper det mig?? Jag vet att jag har världens mest envisa och bestämda unge, för mig kom det inte som en chock att om hon inte ville ha sin fot mätt så blev den heller inte mätt. Jag fick köpa den storleken som vi trodde skulle passa, och fick med en mätsticka hem. Av det jag genom ytterligare kamp här hemma har kunnat se, så verkar jag ha köpt rätt storlek. :-) Stackars kvinna, hon lär vara sjukskriven en vecka efter detta. :-P

2012-08-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

Lilla prinsessan då :)

2012-08-29
babybo
babybo

Jag kan säga att jag skrattade hela vägen hem. Sen när jag insåg det komiska. :-) Man kanske tror att det är ganska lugnt att jobba i skoaffär, men inte när man får in kunder som min dotter! Haha! Hon fick jobba för sin lön, den stackars kvinnan. :-)

2012-08-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

jag vill inte skratta för jag vill inte låta elak men jag kan inte hjälpa det :O 

hoppas skorna passar iallafall :) 3

2012-08-29
babybo
babybo

Hahaha, tycker inte att jag fick så bra hjälp i början när jag frågade, så nu testar jag mig fram och försöker klämma vid tårna istället... Min tjej lät oss ändå hålla på.

2012-08-29
Yrwen
Yrwen

.

2012-08-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...