App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

ägglossningstester

hejsan! ÄNTLIGEN är min mens igång igen efter skrapningen i juli. Så vi ska starta upp "baby fabriken" men jag undrar lite hur dessa ägglossningstest funkar? Någon som använt dessa å tycker det funkar bra? Vi vill verkligen bli gravida NU med en gång och vill verkligen pricka in exakt rätt dag så det blir av....när är man igentligen som mest fertil? känner mig jätte dum som 29år och redan mamma till en 6åring som frågar detta men jag har verkligen INGEN aning alls.... tacksam för råd, tips och berättelser hur det funkat för er med såna ägglossningstester

2012-08-27
Escapade
Escapade

Har tänkt på dig flera ggr.. Hur går det för er?

2012-11-17
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Nu kanske du redan plussat om du legat i, men tar tillfället och svarar med mina erfarenheter. Kan varmt rekommendera clearblue som har bäst tillförlitlighet då jag vissa perioder även korde omlott med RFSUs teststickor men de visade dock inte samma resultat.

Under sommaren insåg jag att vissa månader fanns det ingen ägglossning, testning fick därför pågå i 14 dagars perioder för att hitta rätt i menscykeln.

En dyr historia men är nu i v. 12 och håller tummarna för att nupp och fostervattensprovet ska ge "godkänt" :-)

Lycka till och som sagt ligg i för hade jag räknat själv hade det blivit helt galet!!!

2012-10-18
Louise76Filip11
Louise76Filip11

Det finns på clearblue´s hemsida. Man skriver in sina "mensuppgifter" där så räknar den ut när du ska börja testa med äl-stickorna :)

Lycka till! Kram

2012-08-31
Betty86
Betty86

å man brukar väl om man har en "normal" menscykel ha ägglossning ca 14 dagar innan mensen.

2012-08-27
osisen
osisen

är det inte därför man tar testet? för att det ska säga när man är som mest fertil :D.. helst ska man ju köra varje dag tre dagar innan å tre dagar efter åxå :D så det blir maratonsex för er del!!!! På reklamen är det ju en glad gubbe när det är dags å köra ;)

2012-08-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...