App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp!!!

Håller på att tappa förståndet! Har en liten tjej som aldrig vill sova trots att hon är trött!! I detta nu sitter jag försöker jag få henne att somna i egen säng, vilket går mindre bra. Vår rutin just nu är att efter gröt, tandborstning, saga lägger vi henne genom att lägga henne bredvid i vår säng. Hon brukar rulla runt, sätta sig upp medan hon skriker och är tvär ilsk. Man lägger ner henne hela tiden då hon ställer sig upp eller sätter sig i sängen. Det här kan hålla på i en timme. Tips någon!!???? Hon är 1,5 år och har för 1,5 mån börjat gå. Inskolas just nu på dagis. Kan även lägga till att hon alltid haft svårt att somna men att hon oftast sovit hela natten sen 9 mån.

2012-08-27
Mama2Ally
Mama2Ally

Lek så mycket som möjligt och prata och gå ut så mycket som möjligt under dagen och sen när det närmar sig läggdags så ta en härlig dusch :) och sen kanske något lite att äta min lille slocknar direkt :p fast hon är 4 månader sen kanske det blir en annan fråga peppar peppar :p

2012-08-27
babybo
babybo

Tack för svaren det känns hoppfullt!! :)

2012-08-27
Mama2Ally
Mama2Ally

min erfarenhet är att just 1,5 år är en rätt knepig period just när det gäller läggdags. de börjar komma i lite förtrots och det är mkt som händer. din dotter har dessutom precis börjat gå och börjat på dagis, så det är extra mkt som pågår i hennes liv. bara ta det lugnt, andas och var envis. det blir bättre! ;)

2012-08-27
mickelina81
mickelina81

Vill bara tillägga att vi lägger henne hennes egen säng när hon har somnat.

2012-08-27
Mama2Ally
Mama2Ally
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...