App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

slänga blöjor

Jag antar att många av er har fått angelcare blöjhink i gravidpaketet som man hämtar ut på babyproffsen och att ni oxå har märkt att påsarna man ska ha till är svindyra! Därför vill jag tipsa om de påsar man köper på gekås i Ullared, de kostar hälften så mycket och är dubbelt så mycket bättre än orginalet! /Frida

2012-08-27
Fridamagnusso86
Fridamagnusso86

Jag slängde den den var helt värdelös usch!!! Vi har en vanlig hink slänger nästan varje dag påsar :p köper billiga plastpåsar på maxi så känner inte att jag spenderar så mycket ändå! Men alla har sina knep 😜

2012-10-07
babybo
babybo

vi tog fruktpåsar och andra småpåsar från apoteket mm. Knöt in blöjor + servetter knöt dem och slängde i pedalhink. Var det riktigt stinky tog vi 2 påsar runt om. Gratis och bra!

2012-10-05
solskensmamman
solskensmamman

Är dom okcså ser ut som original? i en sånt runt plastgrej?

2012-08-27
zuika
zuika
Barn på 1 år och 10 månader

Vi använde "bajshinken" väldigt mycket när dotra var spädis, numera försöker vi hinna till toan, annars så har vi en vanlig sophink med lock där vi tar av locket och slänger i den, blir en hel del torka och tvätta så det är bara bökigt att få i alla servetterna i bajshinken, men vi tömmer den påsen direkt. Däremot tror jag att vi kommer att använda bajshinken mer när lillan kommer. Har dock inte varit på Gekås sen vi fick barn så jag tittade aldrig på barnavdelningen, men så farligt dyrt tycker jag inte att refillen är, använder man den bara till bajsblöjor räcker den ju hur länge som helst, och man måste inte byta direkt utan den ska stå hur länge som helst utan att börja lukta, helt suveränt tycker jag!

2012-08-27
Yrwen
Yrwen

jag tyckte inte alls att de från gkås var bra.. :/ tyckte det stank bajs i hela huset när vi använde de påsarna, sen passade de inte lika bra heller som originalet.. så jag har slutat använda min blöjhink å slänger bajspåsarna i hundbajspåsar och kastar dem i soptunnan med en gång, bor i hus så det är ju inte så långt till soptunnan!

2012-08-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...