App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vill så mycket men de känns så långt bort.

I sommar har jag förlorat en vän och ett stort intresse. Min älskade hund fick somna in på grund av sjukdom och allt va orättvist. hundar är mitt största intesse men djur överhuvutaget är de. jag jobbar just nu i en snabbmatskedja och ja jag trivs väl inte så vansinigt och nu har ja bara fått ett fåtal timmar då jag bara är extra. jag känner nu att de bästa för att jag kommer vara nöjd är att få jobba med de jag vill. men jag ska ha barn i januari och att sitta o söka jobb nu är ju bara jobbigt särskillt när man hittar något som man vill ha. och de flesta här vet att arbetsgivare sällan anställer en gravid.   jag har planer på att plugga när jag har fått ihop alla dessa pengar eftersom jag inte får någon studistöd. Men allt känns så långt bort o ja vill bara njuta av denna tiden med barnen men samtidigt vill ja tänka på framtiden som ja har. en nöjd o glad mamma = nöjda o glada barn. de är inte så att ja sitter o e ledsen men ibland knäcker ja mig själv med allt stress över va ja ska bli och hur de ska gå till och hur de blir sen. många har väl så här o ja antar att de bara att vänta till tiden är rätt men ja har ju inte så mycket för mig just nu fram till den kommer så ja ka väl börja någonstans tycker ja. jag vet ingeting och de är bara skönt att skriva av sig så jag kanske kan släppa de för ett tag..

2012-08-27
anonym21
anonym21

de är inte riktigt så lätt.. den utbildningen ja ska gå kostar mig ca 30 tusen och är några mil härifrån och är inte pendligsavståd. jag är själv i veckorna med min son. så de är pengar tid som fattas. ja är ändå i vecka 18 och de syns på mig. ja går i stora tröjor nu eftersom ja ska berätta för alla på freda när de är ultraljud. själva grejen är att ja har inge hobby just nu. inget ja bara käner åhh va kul förutom när de har med djuren att göra. ja sitter bara o försöker hitta något ja tycker är kul men de står still.. hunden gjorde mig glad o nöjd.. ja är ingen deppig människa eftersom ja gör mycket med min son så han får leka o roa sig.. men någon gång måste min tid finnas och de är bara tråkigt närr den aldrig blir av när ja inte vet vad ja ska göra

2012-08-27
anonym21
anonym21

Du kan ju plugga medan du är föräldraledig, kanske inte på heltid men lite iaf, några enstaka kurser för att komma en bit på vägen. Och det är klart att du ska söka jobb ändå, såhär tidigt har du ju ingen skyldighet att berätta att du är gravid och med lite tur syns det inte än på några månader heller.

2012-08-27
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...